Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit kezdjek a szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sanyagoldinger kérdése:

Mit kezdjek a szexuális késztetéseimmel? Van valami bevált praktika hogy ne ez irányítsa az életemet?

Figyelt kérdés
Egészséges, 27 éves fiú vagyok, egyedülálló, nem szeretnék kapcsolatot, a kötöttségek miatt, rendszeresen futok, viszonylag egészségesen étkezem, de sajnos akárhányszor meglátok vagy rágondolok egy lányra/nőre egyszerűen elkap és semmi másra nem tudok gondolni csak a szexre, a gyönyörű testre. Kéne valami praktika hogy ezt a késztetést, ingert ki tudjam iktatni mert nagyon visszahúz, elég sok rossz szokásomról leszoktam már, csak ezt kellene kiiktatnom.

jan. 1. 13:07
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A szexualitás nem szokás, hanem ösztön. Nem lehet róla leszokni, csak elnyomni.
jan. 1. 13:10
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Éld meg inkább, aztán lehet, hogy egyszer mégis kapcsolatod lesz. Én is így voltam, 30 után lett komoly kapcsolat.
jan. 1. 13:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ám párkapcsolat a szexhez. Lehet alkalmi, szexkapcsolat, barátság extrákkal…
jan. 1. 13:35
 4/10 anonim ***** válasza:
72%
Ha valaki inkább szeretné elnyomni mert megélni nem tudja arra van javaslat?
jan. 1. 13:44
 5/10 anonim ***** válasza:
#4 van: ne legyél önmagad ellensége, és ne nyomd el, pláne, hogy most van a legjobb életkorban ehhez is. Nem tudok olyat, hogy az önszivatásból bárki is pozitívan jött volna ki, pláne élete virágában.
jan. 1. 13:47
 6/10 anonim ***** válasza:
44%
Here eltávolítás.
jan. 1. 14:08
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez vagyok kb. Csak én ki is verem 2szer naponta. Rákeresek valami jó ismerős csajra és tolom neki . 34f
jan. 1. 14:13
 8/10 anonim ***** válasza:
91%
Én nem nyomtam el a szexuális vágyaimat. 28 éves koromig szép sorban levarrogattam a nőket. Aztán lett stabil párkapcsolatom, házasság, gyerek stb...
jan. 1. 14:27
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én 30 évesként ugyanez vagyok. Néha el tudom nyomni, néha nem. Amikor egy házas nővel flörtölök, akkor mindig viaskodok magammal, hogy ezt azért mégse kellene…
jan. 1. 14:51
 10/10 anonim ***** válasza:
74%
Dolgozz napi 16 órát és elmúlik, hidd el!
jan. 1. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!