Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 18 évesen 6,5 cm hosszú farok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 évesen 6,5 cm hosszú farok kicsi? Van még esély rá, hogy nőljön? Vagy van valami praktika arra, hogy megnövesszem?

Figyelt kérdés

Állva ekkora a méretem.

Maszturbáláskor jó, de szex közben zavaró lehet. (Szűz vagyok még, de amíg ilyen kicsi, addig nem akarok szexelni. Képes vagyok inkább szűzön meghalni, minthogy így szexelnek.

Ha be vagyok indulva akkor van, hogy 7 és fél cm állva, de az nagyon ritka...

2023. aug. 24. 12:10
 1/9 anonim ***** válasza:
78%

Ha elég vastag, akkor ez nem akkora gond, inkább az a rosszabb, ha valakinek vékony, mert semmit nem lehet érezni belőle. Igazából a nagy hosszúságméret semmit nem ad hozzá a szexhez. Ne 3 centis legyen, de onnantól már kb. mindegy, főleg ha elég jól tudod használni, ami majd a tapasztalatokkal alakul. Szerintem inkább jobb egy 7 centis, mint egy nagyon hosszú, mert az meg viszont már kellemetlen.

31/N

2023. aug. 24. 12:36
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Sajnos ez már nem fog nőni,de ettől ne legyenek gátlásaid sokan élnek így boldog párkapcsolatban.
2023. aug. 24. 13:22
 3/9 anonim ***** válasza:
84%

Hát haver. Rossz hírem van, ez biza sajna kicsi:D

Még az enyém is kicsinek számit pedig nekem 13 cm

18/F

2023. aug. 24. 14:41
 4/9 gabor49 ***** válasza:
34%
hát ez elég gáz ne nagyon mutogasd mert kirohognek
2023. aug. 25. 07:35
 5/9 Endura ***** válasza:
52%
Ha nagy a hasad,akkor fogyással növelheted pár cm-rel a méreted azzal,hogy lefogysz.Mással nem érdemes próbálkoznod.Nyugtasson meg a tudat,hogy a pénisz olyan mint a jéghegy:a látható része sokkal kisebb,mint ami nem látható,viszont a nem látható részt láthatóvá tenni a fogyáson kívül csak műtéttel lehet,amit viszont semmiképpen nem ajánlok.
2023. aug. 25. 09:28
 6/9 anonim ***** válasza:
70%
Én Németországban élek. Itt a legtöbb wellness létesítmény naturista. Sűrűn lehet látni hasonló méretet az idősebb 50+osoknál. Ne legyenek emiatt gátlásaid
2023. aug. 25. 14:07
 7/9 anonim ***** válasza:
91%
Sajnos nőni ebben a korban már nem nagyon fog. Esetleg minimálisan, de érdemben nagyobb már biztosan nem lesz. Az igazából tökre érthető szerintem, hogy csajozni nem mersz, amíg ekkora. Mindenesetre ha nem akarsz életed végéig szűz maradni, érdemes felkeresned majd egy prostit, aki pénzért segít elveszíteni.
2023. aug. 27. 00:41
 8/9 anonim ***** válasza:
92%
Haver, a mai atlag lanyoknak a 15 cm is keves, nem meg a tied.. sajnalom!!
2023. aug. 27. 01:53
 9/9 anonim ***** válasza:
91%
Uhh.
2023. aug. 28. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!