Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 évesen 6,5 cm hosszú farok kicsi? Van még esély rá, hogy nőljön? Vagy van valami praktika arra, hogy megnövesszem?
Állva ekkora a méretem.
Maszturbáláskor jó, de szex közben zavaró lehet. (Szűz vagyok még, de amíg ilyen kicsi, addig nem akarok szexelni. Képes vagyok inkább szűzön meghalni, minthogy így szexelnek.
Ha be vagyok indulva akkor van, hogy 7 és fél cm állva, de az nagyon ritka...

Ha elég vastag, akkor ez nem akkora gond, inkább az a rosszabb, ha valakinek vékony, mert semmit nem lehet érezni belőle. Igazából a nagy hosszúságméret semmit nem ad hozzá a szexhez. Ne 3 centis legyen, de onnantól már kb. mindegy, főleg ha elég jól tudod használni, ami majd a tapasztalatokkal alakul. Szerintem inkább jobb egy 7 centis, mint egy nagyon hosszú, mert az meg viszont már kellemetlen.
31/N

Hát haver. Rossz hírem van, ez biza sajna kicsi:D
Még az enyém is kicsinek számit pedig nekem 13 cm
18/F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!