Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Olyan felnőtt ember akinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan felnőtt ember akinek tetszenek a 15-17 éves lányok az betegesnek számít?

Figyelt kérdés
Olvastam a hasonló kérdéseket és nagyon megosztó. Sokak szerint természetes. Mai ennyi idős lányok külsőleg jóval fejlettebbek mint 10-20évvel ezelőtt.
dec. 31. 18:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem teljesen beteg. 15 az borzasztó fiatal. Szerintem, aki 17-22 évesekbe szerelmes 40 évesen az is totál pedo. Az mondjuk, hogy 40 évesen lefekszik egy 20 éves prostival oké.. de 17-22 évesekbe szerelmesnek lenni, ráadásul újra meg újra ebből a korosztályból választani az beteg. 15 évessel még egyszeri szex, minden teljesen beteg, mégha nem is büntetik.
jan. 1. 09:22
 12/12 anonim ***** válasza:

Pedo testileg éretlenekhez vonzódik. Kb 12 alatti, ami ugye most is büntetendő.

14-15 éves már pedonak nem kell.

Jelen korban nagyon megosztó, de ha azt is nézzük, hogy ükanyáinknak 15 éves korára már 2 gyereke volt kb akkor betegnek nem nevezhető, hisz akkor 1-200 ével ezelőtt az emberek 95%-a “beteg,pedo” lett volna a jelen megítélés szerint.

jan. 1. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!