Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van aki gondolkozott már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki gondolkozott már ezen, vagy tapasztalta ezt?

Figyelt kérdés

Hogy van az, hogy a kövérebb lányok, vagy "csúnya" lányok képesek kedvesen viselkedni? Én értem azt hogy kompenzálás, de ez nem igaz, mert tényleg ők sem tűrnek el mindent, de sokkal inkább emberiek, mint aki hű de miss universe csajnak tartja magát.

Tényleg több ilyenbe belebuktam, a jó csajjal, a kinézetén kívűl semmi pozitívat nem tudok mondani, 0 kvalitás bármihez is, flegma beszéd, érdektelen személyiség. Egyszerűen kínosnak éreztem az egészet.

Most egy ideje találkozom egy az átlagnál jóval kövérebb lánnyal, akivel tudok normálisan beszélni, közös programot csinálni, mert végre nem egy 100% passzív féllel vagyok, hanem úgy érzem ő is tesz azért, hogy jó legyen. A szexben pedig be kell vallanom, fele annyira se jön be mintha modell alkatú lenne, de így is élvezem, mert nem egy közömbös "guminővel" csinálom. És most nem mondom hogy ezek által megszépül, én pont azt mondom, hogy a jól kinéző nők értéke megy le minuszba minden téren, ahogyan megjátszák magukat és amit gondolnak magukról.

dec. 4. 23:00
 1/4 StevenUp ***** válasza:
100%
A kövér nőnek sokkal kevesebb esélye van pasit fognia mint egy vékony, vagy normál alkatú lánynak. Tehát jobban is ragaszkodik hozzá és így magasabb a toleranciahatár náluk
dec. 4. 23:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon mást tapasztalok. Pont a duci kövér lányok/nők azok, akiknek mindenféle lelki bajaik, frusztrációjukvan, körbelengi őket a negatív aurájuk... nem véletlenül dagik, pont az jelenik meg a testükön, amilyen a személyiségük.

Persze nyilván nem kell általánosítani, ismerek nem egy olyan husis nőt, mint akiről te beszélsz, de nagyon nem ők a gyakoribbak.

dec. 5. 00:29
 3/4 Eric Griffin ***** válasza:
Látni az írásodból, hogy nem kapod meg a jó nőket csak akarod őket. Alapból nem mindenkinek jelenti ugyanazt a jó nő fogalma. Olyan emberek szoktak ilyen véleménnyel lenni, akiknek a prioritás a kinézet. Sajnálom azt a szegény lányt akivel találkozgatsz. Egyből dobni fogod, amint egy kinézetre általad jónak tartott nő nyitni fog feléd. Egyáltalán nem a kinézet miatt lesz valakinek olyan a személyisége amilyen. Persze formálja, de ezek csak belemagyarázások. A legalja emberek közé tartozol ezzel a mondatoddal: "És most nem mondom hogy ezek által megszépül, én pont azt mondom, hogy a jól kinéző nők értéke megy le minuszba minden téren, ahogyan megjátszák magukat és amit gondolnak magukról". Nem csoda, hogy a szép nők flegmák veled. Valószínűleg látják a belső éned, amit még az a lány nem lát akivel éppen kavarsz. És itt jön az a része, hogy valószínűleg azért, mert neki kevesebb ilyen lehetősége van, ezáltal nagyobbat is sérül lelkileg. Viszont ő újra boldog lesz majd és nem fog GYK-n sírni. De ezt gondolom neked hiába magyarázom.
dec. 5. 06:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Valszeg nem vagy elég jó pasi a jó nőkhöz ezért lekezelőek veled. Ha olyan pasiról van szó, aki tetszik nekik, ők is tudnak kedvesek lenni. Nincs ebben nagy titok. :)
dec. 5. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!