Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan felnőtt ember akinek tetszenek a 15-17 éves lányok az betegesnek számít?
Figyelt kérdés
Olvastam a hasonló kérdéseket és nagyon megosztó. Sokak szerint természetes. Mai ennyi idős lányok külsőleg jóval fejlettebbek mint 10-20évvel ezelőtt.dec. 31. 18:38
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
39 szavazat
1/12 Eric Griffin válasza:
Fejlettebbek az tény. De Szellemi szintén még gyerekek. Már 13 éves is nézhet ki úgy, hogy azt mond rá fejlett, de közé nincs még ahhoz hogy nő legyen. Aki az ilyen korúakra izgul felnőttként 23 éves kortól, ott valami nincs rendben.
2/12 anonim válasza:
Csak gondolj bele h a te tízen éves lányodra csorgatja a nyálát egy veled egy idős fsz máris nem annyira tetszik a szitu
3/12 anonim válasza:
#1 ezen az alapon akkor fel kéne vinni a korhatárt 35 évre. tele a világ 30 éves nőkkel is akik szellemileg még kb 12 éves szinten kallódnak.
4/12 anonim válasza:
Saját tapasztalatból tudom hogy ez a “szellemi szinten gyerek” is egyénfüggő. Két unoka húgom van a az egyik 19 a másik egy 15 éves. A 19 éveset még mai napig sem érdeklik a fiúk, a másiknak már 13 évesen volt barátja, 14 múlt mikor összejött egy 19 éves sráccal. A másik ennyi idősen még játszott. Mintha fordított lenne a szellemi szintjük. A most 15 évessel, ha leállnál beszélgetni simán rámondod mint szellemileg mint testileg hogy minimum 18-20 éves.
6/12 anonim válasza:
Nekem 15 évesen apum munkatársa volt az első , Ő 34 éves volt. Beleszerettem, és sikerült elcsábítanom. Nem akarta, de végül belement és titokban taliztunk. Nagyon figyelmes volt, jól döntöttem úgy érzem. Akkor egy korombelivel, vagy még végzős 18 évessel sem tudtam volna elképzelni. 19/L
7/12 Eric Griffin válasza:
34 éves embert elcsábít egy 15 éves... Jézusom... Még 25 évesnek is ciki, hogy engedi egy kislánynak hogy elcsábítsa 🤣
8/12 anonim válasza:
A 15...17 éves lányok kevés kivételtöl eltekintve biologiailag szülöképes koru nök. Akkor miért ne? (A társadalmi elvárás egy egészen más kérdés! Annak semmi köze a "tetszéshez")
9/12 anonim válasza:
Férfiak 90%-a élne ilyen esetben a lehetőséggel, elhiheted. Még jóval idősebbek is. Nyílván titkos viszonyról beszélek, nem kapcsolatról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!