Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hangos szex miért baj ?
A barátom itt aludt màr nálam egy párszor! Tegnap este is végig szexeltük az estét!
Ma reggel anyám mondta, hogy egy kicsit lehetnék halkabb mert nem akarják azt hallgatni egész este hogy kefélik a lányukat!
Pedig annyira nem is vagyok hangos!
Ez attól függ, hogy milyen családba születtél.
Ha laza jó fej szüleid vannak akkor jól tudják ezt kezelni.
Engem állandóan gátoltak az életben. Kijelentették, hogy ide te senkit nem hozhatsz fel, ez a lakás nem alkalmas rá..
Ennek ellenére fel vittem pár csajt főleg mikor nem voltak otthon. De egyszer volt egy szexmánias barátnőm. Állandóan szexelni akart és nagyon hangos volt. Fel jött mikor a szüleim otthon voltak. Utána bementünk a szobámba és keféltünk.
Ráadásul lovagolt rajtam és az ágynak is volt hangja, plusz hangosan nyögött..
Másnap anyám megvető, felháborodott fejét kellett néznem és már kezdte, hogy ő nem szeretné, ha minden nap feljönne ez a lány ide..
És meg is ölte a kapcsolatot. Amúgy is vége lett volna, de kb fél év után nem egy hónap után.
Sorra buktam el a kapcsolataimat a szüleim miatt..
A barátaim szülei alig várták, hogy a fiaik haza vigyenek barátnőket és megismerhessék.
Rengeteget halljuk, hogy nem a körülmények számítanak meg nincsen lehetetlen csak tehetetlen és egyéb okosságok, de még is azoknak van boldog, kiegyensúlyozott élete akik mögött egy normális családi háttér van.
15
Sajnálom hogy így történt, vannak dolgok az életben amit el kell fogadni, sokaknak ez nem megy
Sokszor azért ilyenek, mert ő velük is ilyenek voltak
17#
Igen jól látod. Nekik szintén nem volt jó a családi háttér. Anyám családja csóró volt és a szülők borzalmasak voltak. El is váltak. De utána is azok voltak.
Apai ágon nem voltak szegények a szülők viszont kommunisták. Apám utálta a kommunizmust és mindig ki akart tőlük menekülni. Utálta, hogy hiába van pénzük akkor is úgy élnek mint a szegények. Használt ruhák, lejárt szavidős ételek stb mert mindig a spórolás ment.
Apám egy hamis vallásba menekült.Anyám ugyan azokat a hibákat követte és követi el mint az ő szülei és észre sem veszi. Olyan ez mint egy program. És ők is ugyan úgy meg akarták nyomorítani az én életemet mint ahogy az övéket is. Sokszor azt éreztem, hogy nem akarják, hogy nekem egy kicsit is jobb legyen mint amilyen nekik volt. Sokszor azt is éreztem, hogy irigyek vagy nem örülnek, ha sikerem volt valamiben..
Elég rossz érzés ezt megélni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!