Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hangos szex miért baj ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hangos szex miért baj ?

Figyelt kérdés

A barátom itt aludt màr nálam egy párszor! Tegnap este is végig szexeltük az estét!

Ma reggel anyám mondta, hogy egy kicsit lehetnék halkabb mert nem akarják azt hallgatni egész este hogy kefélik a lányukat!

Pedig annyira nem is vagyok hangos!

dec. 31. 18:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
89%
mert nem akarja azt hallgatni, ahogy dugtok! teljesen megértem
dec. 31. 18:18
 2/18 Eric Griffin ***** válasza:
81%
Te szereted hallgatni ahogy apád bassza anyádat? Meg is kaptad a választ. Egyébként meg tényleg nem vagy hangos, de ha egy szobába 8-an alszotok akkor azért észre lehet venni
dec. 31. 18:18
 3/18 anonim ***** válasza:
80%
Igen, biztos így történt.
dec. 31. 18:19
 4/18 anonim ***** válasza:
84%
Nettó parasztság hálószobán kívülre engedni a szexualitást.
dec. 31. 18:19
 5/18 anonim ***** válasza:
89%

Kicsit nekem is kamu szagú a kérdés, de ha igaz, gondold el milyen érzés lehet nekik hallani a "kis lányukat" nyögni, miközben dugják.

Legyél tekintettel rájuk, nyilván nem hiszik azt, hogy féreglyuk elméletről beszélgettek éjjelente, de direktbe hallani, hogy szexelsz egészen más.

dec. 31. 18:24
 6/18 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem egy ilyen helyzetben nagyon nem mindegy, hogy mitől "hangos" az a szex. Vannak olyan pózok, amikor jobban összeér a két test, csattog, ilyesmi. Nem mindegy, hogy ezt hallják a szülők, vagy azt sikítja teli torokból a kedves kislányuk, hogy "dugj keményebben!"
dec. 31. 18:31
 7/18 anonim ***** válasza:
0%

En hallottam már többször, sosem zavart.

F

dec. 31. 18:38
 8/18 anonim ***** válasza:
70%
Lehet te nem gondolod magad hangosnak
dec. 31. 19:06
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Egy szülőnek a gyereke akkor is gyereke, ha már (majdnem) felnőtt. Természetes, hogy szexel, azt pedig korábban sejthetjük, hogy önmagát már felfedezte, de ezzel nem akarunk így direktbe szembesülni, főleg nem tanúja lenni, még ha csak fültanúja is.

Ennek ellenére egyszer én is belefutottam, szerintem elnézték az órát, mert nem értem haza hamarabb mint szoktam. Fura érzés volt hallani a lányomat, tudtam, hogy már szexelt addigra és azt is, hogy azzal a fiúval, de mégis. Mindenkinek kellemetlen egy ilyen szituáció, ezért jobb elkerülni.

dec. 31. 19:10
 10/18 anonim ***** válasza:
87%

"mert nem akarják azt hallgatni egész este hogy kefélik a lányukat"

Kérdésedben benne a válasz...

dec. 31. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!