Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hangos szex miért baj ?
A barátom itt aludt màr nálam egy párszor! Tegnap este is végig szexeltük az estét!
Ma reggel anyám mondta, hogy egy kicsit lehetnék halkabb mert nem akarják azt hallgatni egész este hogy kefélik a lányukat!
Pedig annyira nem is vagyok hangos!
Kicsit nekem is kamu szagú a kérdés, de ha igaz, gondold el milyen érzés lehet nekik hallani a "kis lányukat" nyögni, miközben dugják.
Legyél tekintettel rájuk, nyilván nem hiszik azt, hogy féreglyuk elméletről beszélgettek éjjelente, de direktbe hallani, hogy szexelsz egészen más.
En hallottam már többször, sosem zavart.
F
Egy szülőnek a gyereke akkor is gyereke, ha már (majdnem) felnőtt. Természetes, hogy szexel, azt pedig korábban sejthetjük, hogy önmagát már felfedezte, de ezzel nem akarunk így direktbe szembesülni, főleg nem tanúja lenni, még ha csak fültanúja is.
Ennek ellenére egyszer én is belefutottam, szerintem elnézték az órát, mert nem értem haza hamarabb mint szoktam. Fura érzés volt hallani a lányomat, tudtam, hogy már szexelt addigra és azt is, hogy azzal a fiúval, de mégis. Mindenkinek kellemetlen egy ilyen szituáció, ezért jobb elkerülni.
"mert nem akarják azt hallgatni egész este hogy kefélik a lányukat"
Kérdésedben benne a válasz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!