Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Zavart már szex közben hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavart már szex közben hogy nagyon hangos volt a partner?

Figyelt kérdés
Szóltál neki, vagy hagytad hogy hangosan élvezzen?

okt. 12. 23:14
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Nem zavart sosem
okt. 12. 23:15
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Elég gáz szitu lenne, hé édes, élvezz már hallkabban 😅🤣
okt. 12. 23:24
 3/9 anonim ***** válasza:
78%
Nem zavart sohasem.
okt. 12. 23:29
 4/9 anonim ***** válasza:
82%
nem
okt. 13. 00:33
 5/9 anonim ***** válasza:
80%
Nem, inkább olyan volt, aki olyan volt, mint egy darab fa. Hagyta, de semmi érzelem, hang, stb… az nagyon zavart
okt. 13. 07:20
 6/9 anonim ***** válasza:
78%
Sose. Imádom. 27N
okt. 13. 07:23
 7/9 anonim ***** válasza:
69%

Amíg a volt férjemmel családi házban laktunk, nem lett volna gond, hogy hangos (bár ő csendes típus volt, max sóhajtott egyet a végén).

A jelenlegi párommal már lakásban lakunk és kb ordítva élvez.

Nekem néha kellemetlen, mert sokszor azt is hallom, amikor a szomszéd (fiatal csaj, nem süket öreg) bekapcsolja a tévét.

Hát akkor a szomszéd mit szólhat ahhoz, amikor egyértelmű mi zajlik a falon túl? :D engem picit zavar, mert így már nem annyira intim.

okt. 13. 08:49
 8/9 anonim válasza:
100%
A már most fèrjemnek volt egy olyan èlmènye (előttem), amikor a csaj karmolászta a hátát ès közben kb. sikított. Szóvá is tette, hogy nem zavarja, hogy hallják a szomszèdok vagy a tesója (egy lakásban laktak)? A csaj csak annyit mondott, hogy nem. Azt mondta fèrjem, semmi extrát nem csinált, ezèrt sem èrtette ezt a nagy hangot, inkább színèszkedèsnek èlte meg, mint èlvezetnek. Nem volt jó èlmèny neki. Főleg, hogy a hátát is sebesre karmolta, ami szintèn nem volt kellemes neki.
okt. 13. 09:37
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Zavarni sosem zavar és természetesen ilyenkor nem szólok rá, mert engem is nagyon fel tud izgatni. Főleg ha nem csak nyög, hanem mellette csúnyábban beszél, mocskos szavakat használ. Csak 1 hátránya van: hamar eldurranok már akkor. De sokkal jobban szeretem az ilyen nőket, mint aki csak csendben fekszik és nem nagyon reagál semmit.

Én is hangosan szoktam szexelni általában, főleg a végén elélvezni.

31F

okt. 13. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!