Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavart már szex közben hogy nagyon hangos volt a partner?
Amíg a volt férjemmel családi házban laktunk, nem lett volna gond, hogy hangos (bár ő csendes típus volt, max sóhajtott egyet a végén).
A jelenlegi párommal már lakásban lakunk és kb ordítva élvez.
Nekem néha kellemetlen, mert sokszor azt is hallom, amikor a szomszéd (fiatal csaj, nem süket öreg) bekapcsolja a tévét.
Hát akkor a szomszéd mit szólhat ahhoz, amikor egyértelmű mi zajlik a falon túl? :D engem picit zavar, mert így már nem annyira intim.
Zavarni sosem zavar és természetesen ilyenkor nem szólok rá, mert engem is nagyon fel tud izgatni. Főleg ha nem csak nyög, hanem mellette csúnyábban beszél, mocskos szavakat használ. Csak 1 hátránya van: hamar eldurranok már akkor. De sokkal jobban szeretem az ilyen nőket, mint aki csak csendben fekszik és nem nagyon reagál semmit.
Én is hangosan szoktam szexelni általában, főleg a végén elélvezni.
31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!