Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavart már szex közben hogy nagyon hangos volt a partner?
Figyelt kérdés
Szóltál neki, vagy hagytad hogy hangosan élvezzen?okt. 12. 23:14
12/15 anonim válasza:
Hagynám hangoskodni! Számomra izgató ha a nő hangosan élvez!
13/15 anonim válasza:
Nekem ez attól függ, hogy van e rajtunk kívül valaki a lakásban.
Amikor senki nem volt akkor nem zavart csak megkérdeztem, hogy lányt, hogy nem zavarja, hogy,a szomszédok hallják? Az egész ház zengett miközben hátulról csináltam.
Amikor magunkhoz vittem fel csajt és hangos volt az nagyon feszélyezett. Ha szóltam akkor mindig sértődés volt belőle.
14/15 anonim válasza:
Nem zavart sosem. Inkább a hang nélküliség zavar, ahogy mások is írták. Nem baj, ah nem visít, de valami reakció, sóhajok, nyögések, legyenek már.
15/15 anonim válasza:
14#
Na igen.
Volt egy barátnőm. Soha egy hangot ki nem adott. Még ha nagyon keményen dugtam sem. Csak az arcán láttam, hogy jó neki meg néha sóhajtott, de ennyi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!