Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy 22 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy 22 éves fiúként sok 30-40-es nővel is lefeküdnék a 18-30-as korosztály mellett?

Figyelt kérdés

okt. 6. 15:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mármint szó szerint mellettük?
okt. 6. 23:40
 2/9 A kérdező kommentje:
#1: Arra gondolok, hogy velük is szívesen lefeküdnék.
okt. 7. 00:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Jó, de emezek tudnának róla?
okt. 7. 05:25
 4/9 Oldfire ***** válasza:
100%
Nyugi. Mi is ilyenek voltunk/ vagyunk. Nekem össze is jött egy.ifősebbel.
okt. 7. 07:27
 5/9 anonim ***** válasza:
84%
Az, hogy várod az ilyen korú nők privátjait, hátha felkapják a tekintetüket, és csak azért, mert fiatalabb vagy, mindjárt kapnak is a lehetőségen, merthát bizonyára elhanyagoltak ugye.
okt. 7. 09:31
 6/9 anonim ***** válasza:
37%
Én meg idősebb vagyok nálad picivel de mindinkább csak fiatal csajokra vágyom :) és fel nem fogom a ránc mér szexi :D a fiatal karcsú, feszes popsis nők a legjobbak. Nem a lógó keblű nők, dehát kinek mi ugye.
okt. 7. 18:33
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi évesen nekem is bejöttek a vonzó, csinos 45 körüliek.
okt. 8. 06:07
 8/9 anonim ***** válasza:
75%
Én is dugnék egy jó kis tapasztalt puncit. Idősebb barátnőm volt +3-4 évvel de ilyen 40-es 50-es még nem volt
okt. 8. 19:44
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

én 27 vagyok, és mostanra kezdtem el kicsit én is azt érezni hogy Megpróbálnám egy idősebb 35+ os nőcivel, erős lábakkal meg kicsit nagyobb popsival 😏

az a 40 közeli nőknél nekem az erős vádlijuk, lábuk tetszik, sztem szexi. (meg persze a keblük)

okt. 8. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!