Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz ha hangos vagyok szex közben?
Figyelt kérdés
Ha nem adhatom ki magamból azt a hangot amit akarok akkor nem is tudom élvezni a szexet mert arra figyelek hogy halkan legyek.
Szex után szégyenérzet van bennem hogy ezt most mások is hallották főleg éjszaka.
De abban a pillanatban semmi nem érdekel. N
aug. 18. 21:22
1/21 anonim válasza:
A legjobb no vagy, erre vagyik minden ferfi...
2/21 anonim válasza:
Nem gáz, csináld nyugodtan, ne is szégyelld
3/21 anonim válasza:
Nagyon sok pasinak tetszik! Semmi baj veled!
4/21 anonim válasza:
Pár éve jött nálam elő, hogy szeretem hallatni a hangomat. Sokkal jobban élvezem, főleg élvezés közben. Nem gáz.
5/21 anonim válasza:
Volt egy barátnőm, aki nagyon hangos volt, ráadásul olyan hangszínnel, ami nem megszokott tőle. Engem sajnos, ez zavart. Amúgy meg jó tudni, mi tetszik a leányzóknak...
6/21 anonim válasza:
#5 együtt laktam egy sráccal, időnként felhozott lányokat. Egyszer arra ébredtem, hogy disznót vágnak valamelyik szomszéd erkélyén. Kiderült, hogy az egyik csaja adta ki azt a hangot🤣
7/21 anonim válasza:
Én is hangos vagyok, orgazmus közben főleg de végig hallatom a hangom. Persze csak ha élvezem. Dehogy gáz legalább tudja a pasi, hogy valamit nagyon jól csinál 😜
8/21 anonim válasza:
Ha úgy visitasz mint akit nyúlnak, akkor velem nem vagy kompatibilis.
Egyébként meg nem zavar
9/21 A kérdező kommentje:
Nem visítok mint egy malac 😄
Csak nyögök normál hangszínben de elég hangosan.
aug. 18. 21:50
10/21 anonim válasza:
Oké az rendben van. Írj bátran, egész kellemes férfi vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!