Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek is többet szexelne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is többet szexelnek a mai fiatal lányok mint mondjuk 10-20 évvel ezelőtti időkben ?

Figyelt kérdés
dec. 31. 12:02
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Csak kívancsiságból kérdezem de nektek kellene komoly kapcsolatra olyan nő aki mondjuk 25 éves korára már legalább 20+ férfival lefeküdt ?

Nem lenne folyton kérdéses a hűsége ?

dec. 31. 16:50
 12/13 anonim ***** válasza:
Hat exem ilyen volt 18volt mikor vele voltam akkor volt 14 neki előttem, már az is zavart egy cseppet de inkább azért mert sokat felemlegette őket. De amugy igen a sok partneres emberek vagy hutlenebbek vagy csak kecésbé szerencsések. de 100%ra megmondani nem lehet
dec. 31. 19:23
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha szerelmes vagyok és nem ba.sznak át,hűséges vagyok.Mert csak az kell,akit szeretek.Arról meg nem én tehetek,hogy nehéz olyan férfit találni,akivel jó az agyban,felállneki magától,és birja két percnél tovább.Addig keresgélek,amig nem találok olyan ferfit,akivel ösdzeillünk szex terén is.
jan. 1. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!