Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek is többet szexelne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is többet szexelnek a mai fiatal lányok mint mondjuk 10-20 évvel ezelőtti időkben ?

Figyelt kérdés
dec. 31. 12:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
55%
Nem.
dec. 31. 12:08
 2/13 anonim ***** válasza:
35%
100x
dec. 31. 12:10
 3/13 anonim ***** válasza:
71%
A mai lányokat nem tudom mennyit szexelnek. De jó 20 évvel ezelőtt szerettek szexelni. Volt egy nő, aki annyit akart, hogy a férje megköszönte amikor dugtam a feleségét. Másik nő, vagyis még nálam fiatalabb lányhoz öten tévedtünk oda. Mi öten fáradtunk el hamarabb, pedig csak 1 srác volt egylövetű. Házibuli alkalmával bejött az egyik csaj, kerestem mire mondták, hogy bent van a szobában. Bementem, gatya le, és már bent is voltam. Nem akartam belelöni, de mondta hogy mehet. Mint utóbb kiderült 4.-5. voltam az este, aki teletette. Egy haverom édesanyjához négyen biztosan tudom, hogy jártunk. Szóval régen is szerettek, amúgy meg ez teljesen emberfüggő szerintem.
dec. 31. 12:16
 4/13 anonim ***** válasza:
80%
20 éve is rengeteget szexeltek max nem beszéltek róla mindenkinek
dec. 31. 12:18
 5/13 anonim ***** válasza:

100 évvel ezelőtt is ugyanennyit dugtak, szerinted miért volt mindenhol 8-10 gyerek? 1-2 év különbséggel sorozatosan jöttek a gyerkőcök gyakorlatilag amint letelt a születés utáni fogamzóképességi szünet máris jött az újabb terhesség.

Most is így lenne, csak most már van fogamzásgátlás :) Biológiailag az ember nem változott.

dec. 31. 13:43
 6/13 anonim ***** válasza:
23%

100éve nem volt ennyi hivatásos kur.va, akik napi több száz több ezer faszt is bevállalnak és ebböl élnek

de már a legtöbb normal lány is inkább rib.anc mikor azt mondjuk h több száz fas.szal volt már kitömve és még 18 sincs ls társai (ozd és hasonlo helyeken de szinte mindenhol is)

dec. 31. 15:02
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
#6 100 éve is voltak bordélyházak és oda sem kártyázni mentek az emberek. Sőt útszéli örömlányok is voltak ők sem gyümölcsszüretelésből éltek. Prostituáltak mindig is voltak és lesznek is.
dec. 31. 15:29
 8/13 anonim ***** válasza:
32%
Biztosra merem állítani, hogy jóval kevesebbet. A mai tini generáció fele depressziós, fél megszólalni, rengeteg trauma éri. És nem, nem a bezzegmaifiatalok bénák mantrát akarom nyomatni. Hanem effelé megy a világ, a politika, minden.
dec. 31. 15:33
 9/13 anonim ***** válasza:

7# nem azt mondtam h nem voltak egy szoval se, ne keverd és csavard ki amit mondok

de ezt már nem csak a bordélyházakban utca szélen prostik csinálják hanem majdnem mindenki

nézd csak meg az only fanst meg a többi oldalt h hányan élnek ebből fényüzöen, azokat a nöket akiknek ez kihivás és büszkeség h hagyják h beléjuk élvezzenek 100an söt 1000el probálkozik... csak mert miért ne

és hányan koldulnak online itt ott amott tiktok twitter/x és az ekt +18os oldalak

csak azt mondom h mára iszonyat elborultak a dolgok

volt exem szegényebb településről ö mesélte h bnöje 18éves volt és ha csak arra az évre vosszagondol minimum 50faszival volt 16-50éves korig mert jol esett neki meg mert könnyebb mint kezelésre menni és mennyi ilyen van

dec. 31. 16:17
 10/13 anonim ***** válasza:
25%
Minden erre vonatkozó kutatás egyértelműen bizonyítja, hogy lényegesen kevesebbet szexelnek a mai fiatalok, kevésbé fontos a testiség, átalakultak az értékrend. (sőt egészségtudatosabbak is és kevesebbet is isznak, mondjuk ezért részben a drogok terjedése a felelős.)
dec. 31. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!