Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Beteges az a pasi aki azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beteges az a pasi aki azt kéri a női partnerétől,miközben ő felöltözve van, hogy a közös otthonunkban folyamatosan meztelenül, vagy maximum egy tangában közlekedjen?

Figyelt kérdés
Pár hónapja költöztünk össze a barátommal, és az a mániája, hogy meztelenül mászkáljak a lakásban amikor otthon vagyok, vagy amikor menszeszem van akkor max. sima bugyi vagy tanga. Közben ő felöltözve marad, miközben minden normálisan történik, beszélgetünk, filmezünk, kávézunk, borozunk, házimunkát végzünk, segít nekem mindenben, de ez a kérése. Találkoztatok már ilyesmivel? Mi lehet ez? Betegesség?

dec. 31. 09:32
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
58%
Az nem normális, hogy ő felöltözve marad.
dec. 31. 16:19
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ez a vágyam, de akkor férfiként én is meztelen lennék otthon.
dec. 31. 16:35
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Volt pasim akinek ez volt a mániája.. Szerencsére én nudista vagyok és nem zavart a dolog.. ha jöttek hozzán pl. valamelyik barátja vagy postás stb.. 28N
dec. 31. 20:15
 24/30 anonim ***** válasza:
92%
Tudok ilyenről fordítva is. Ott a csajszi volt kicsit pervi :)
jan. 1. 13:46
 25/30 Prókátor ***** válasza:
100%
Betegesnek semmiképp nem nevezném. Sőt! Meg tudom őt érteni, ha szereti egész nap legeltetni rajtad a szemét. Ez azt jelenti, hogy nagyon vonzónak és szépnek lát, és nem tud betelni a látványoddal. Különösen, ha ez az egész meztekenkedés neked is tetszik valahol, és felhasználja arra is, hogy csak neki kelljen megszabadulni némi takarástól, hogy a magáévá tegyen. Ha viszont téged zavar ez a meztelenség, az se beteges azért, de egy kissé bunkóság a részéről, hogy valahol kényszerít téged.
jan. 1. 17:25
 26/30 mooti ***** válasza:
100%

Sziasztok

Én férfi létemre vagxok otthon mindig textil mentesen. A párom csak nagyritkán bár az is igaz, hogy nagyon fázós. Van, hogy nem öltözik fel Ő se ha jó meleg van ès nem megyünk sehová

jan. 2. 05:24
 27/30 anonim ***** válasza:
26%
A Szilvesztert is így töltötted?
jan. 7. 16:00
 28/30 anonim ***** válasza:

Az első részét maximálisan meg tudom érteni {h. kéri, h. legyél meztelen};

A második részét maximálisan NEM tudom megérteni {hogy ő addig ruhában marad, és mindent úgy csináltok, mintha semmi se történt volna};

Vagy az a jó, hogy szenved és folyamatosan kontrollálnia kell magát, hogy ne álljon fel?

Én a helyébe konkrétan óránként megraknálak!

Oké, valószínűleg én is felhúznék azért valamit - mert férfiembernek nagyon nem áll jól a nudizás -, de az egy alsónadrág nélküli, gyenge gumis melegítő és egy lezser póló lenne; lényeg, hogy mindkettő 2 másodperc alatt dobható legyen. 😏

jan. 8. 00:50
 29/30 mooti ***** válasza:
0%

28/ Férfi embernek miért nem áll jól a nudizás? Naturista férfiként szerintem ez az állítás nem állja meg a helyét. Nálunk sokszor én vagyok textil mentesen és mivel a párom nagyon fázós ő sokszor felöltözik. Ha jó idő van akkor az egész család hódol a teljes testi és lelki szabadságnak úgy ahogy az ember megteremtett. Hiszen az ember meztelenül jött a világra és ha meghal semmilyen földi javakat nem visz magával. Se vagyont se ruhát.

Mindenkinek kívánok sok textil mentes pillanatot, Órát, napot, hetet stb

jan. 8. 05:43
 30/30 anonim ***** válasza:
83%

cmnf

kiszolgáltatott érzés ja

jan. 24. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!