Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Beteges az a pasi aki azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beteges az a pasi aki azt kéri a női partnerétől,miközben ő felöltözve van, hogy a közös otthonunkban folyamatosan meztelenül, vagy maximum egy tangában közlekedjen?

Figyelt kérdés
Pár hónapja költöztünk össze a barátommal, és az a mániája, hogy meztelenül mászkáljak a lakásban amikor otthon vagyok, vagy amikor menszeszem van akkor max. sima bugyi vagy tanga. Közben ő felöltözve marad, miközben minden normálisan történik, beszélgetünk, filmezünk, kávézunk, borozunk, házimunkát végzünk, segít nekem mindenben, de ez a kérése. Találkoztatok már ilyesmivel? Mi lehet ez? Betegesség?

dec. 31. 09:32
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
88%
Teljesen egyetértek a négyessel. Nagyon jó is meztelen lenni. Én is az vagyok.
dec. 31. 10:21
 12/30 anonim ***** válasza:
27%

9 meg el is laposítja .

Konkrétan egy idő után 0 lesz az érdeklődésed annyira megszokott a meztelen teste látványát hogy pont telibe le fogod szarni

Kapcsolat elején még izgi dúlnak a hormonok meg az újdonság aztán olyan természetes lesz a látvány mintha csak ruhába lenne

Nem fog fel állni a kuki nem fog extrán nedvesenedni a nuncogó

A másik hogy tárgyiasitja a nőt mintha csak egy rabszolga lenne

Ő legyen ruhátlanul otthon de a pasi ruhába

Ugyan kérlek

Vagy ahhoz már nem elég férfi hogy pucér legyen q nője előtt otthon állandóan

Kis gyökérke

dec. 31. 10:22
 13/30 anonim ***** válasza:
9%
Jól kifogtad ezt a retardáltat
dec. 31. 10:43
 14/30 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem nem beteges, inkább nem hétköznapi. Én gyakran szoktam otthon meztelen lenni vagy csak egy tangában lenni. Nekem párom azt kérte ha nekem is jó úgy legyek néha itthon csak egy harisnyanadrágban.
dec. 31. 11:03
 15/30 anonim ***** válasza:
95%

Én évek óta így vagyok itthon. Naponta kétszer-háromszor is kedvet kap hozzám... 😁

24L

dec. 31. 11:09
 16/30 anonim ***** válasza:
82%
Örülj neki, hogy folyamatosan akar, kíván, és nyilván szép is. 50 év múlva már nem teheted ezt meg...
dec. 31. 11:29
 17/30 anonim ***** válasza:
29%

Hat majd nehogy már egy férfi miatt legyek meztelen otthon egész nap

Kva kényelmetlen, kva veszélyes is hogy a vaginad egész nap szabadon van és úgy ülsz le a kanapéra amire leültek már vendégek lehet a kettes metró után....

én nyáron is fazni szoktam amíg zuhany után nem öltözom fel de télen meg kvára beteg is lennék.....

Amúgy is régen a rabszolgaság jele volt ha vki nem tudott felöltözni....

Kva beteg dolog ez, ott dobnam ki azonnal

dec. 31. 11:54
 18/30 anonim ***** válasza:
53%
Attól függ hány fok van a házban... Beteges...
dec. 31. 12:08
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Az én pasim is ezt kérte tőlem. Először fura volt. De csak akkor van ez ha nincs nálunk senki így csak ő lát
dec. 31. 14:45
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nem egész napos meztelenség van hanem ruhában fürdés :D mondjuk nem rossz, és utána mindig szex. meg néha közbe is :D
dec. 31. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!