Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Összeveszés után egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Összeveszés után egy szenvedélyes,bújós szexet meg lehet játszani? Békülés képpen? Vagy csak akkor vagytok hevesek,szenvedélyesek ha valóban van kedvetek és kívánjátok a nőt?

Figyelt kérdés
dec. 30. 17:00
 1/5 anonim ***** válasza:
72%
Nem feltétlenül kell ehhez a nőt kívánni. Elég a szexet kívánni. A nő meg épp kéznél van.
dec. 30. 17:07
 2/5 anonim ***** válasza:
70%
Nem hiszem, hogy nagyon meg lehet játszani. Én legalábbis nem tudnám, ha annyira meg lennék még sértődve.
dec. 30. 17:19
 3/5 anonim ***** válasza:
63%
Férfi vagyok tehát szexet semmiképp nem tudom megjátszani milyen legyen, minden esetben szenvedélyes lennék, pláne úgy hogy egy pár vagyunk és összevesztünk csak Az a Férfi nem kívánja a szexet és nem szenvedélyes "aki máshol jól lakik"... értsd jól ;-) Nincs mitől tartanod szerintem a párod se játszotta meg :) feltételezem ettől tartottál :) Írták előttem ha meg lennék sértődve...nos ha szexre kerülne a sor akkor enyhülnék ;-) nem véletlenül békülős szexnek hívják ;-)
dec. 30. 17:43
 4/5 anonim ***** válasza:
70%
Eleve gyerekesnek tartom ezt a békülés utáni szexet. Felnőtt, érett emberek nem szexszel rendezik le a feszültségeket, hanem megbeszélik a problémákat. Elég nagy gáz, ha két embert csak a szex tart össze, abból hosszú távú kapcsolat nem nagyon szokott kisülni. Ha szeretek valakit, akkor az lelkileg hat ki rám, nem a farkammal gondolkodok olyankor. Ha pedig csak a farkam vezérel, ott nincsen szerelem, magyarul nem veszem komolyan a hisztiket a nőtől, csak mosolygok magamban, hogy milyen szánalmasan színészkedik. Alapban jobban kijövök az olyan nőkkel, akik stabilak és nem hisztikéznek, meg nem szakítanak heti 2x. Persze vannak takonyszájú fiúcskák is, akik szeretnek drámázni, de ez tőlem nagyon távol áll.
dec. 30. 18:42
 5/5 anonim ***** válasza:
53%
Én vita után ha ki is bekültünk nem vagyok képes sexelni.
dec. 30. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!