Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valóban szex lesz ha első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban szex lesz ha első randin beülök kocsiba?

Figyelt kérdés

Még szűz vagyok nem szeretném kocsiban elveszteni.

De hallottam olyat hogy könnyen szex lehet a vége ha beülök fiúhoz kocsiba randin

dec. 6. 19:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%
Ez elsősorban rajtad múlik, hogy engeded/hagyod,vagy sem, hacsak nem erőszakol meg.
dec. 6. 19:59
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz nem a kocsijába kell beleülni.
dec. 6. 20:05
 3/14 anonim ***** válasza:
95%
Tisztázzuk, nincs olyan, hogy szex lész és kész, pont. A szex két ember közös beleegyezése után történik meg. Semmi sem kötelező. Borzasztó azt olvasni, hogy fiatal lányok attól tartanak, hogy ha beülnek egy autóba ott szexelni kell majd. Ez nem így működik.
dec. 6. 20:07
 4/14 anonim ***** válasza:
85%
Nálam 1 hónapig semmi nem volt, akárhányszor ültem az autójába. A köv kb 1 hónapban csak petting, pedig továbbra is sokat ültem az autójában. Aztán mikor mindketten akartuk, megtörtént. Otthon, ágyban. Tuti hogy, nem kell az autóban elvesztened ha nem akarod. Max ha tényleg erőszak, de gondolom annyira már ismered, hogy megbízható-e. 18L
dec. 6. 20:18
 5/14 anonim ***** válasza:
28%

Na akkor kell egy kocsit szereznem asszem.

Utána mehet a csajozás! :D

dec. 6. 20:23
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha ezt az én válaszom miatt írtad, akkor annyit hozzáteszek, hogy nem azért kezdtünk el járni mert van autója. Nem biztos, hogy ez a jó út a sikerhez.🙂 #4 vagyok

dec. 6. 20:35
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Mióta ismered a srácot? Mennyire bízol benne? Ha kételyeid vannak, inkább ne kocsikázz vele...
dec. 6. 23:38
 8/14 mantis religiosa ***** válasza:
70%
Egy kis petting azért lehet, ha már diszkó után hazavisz.
dec. 7. 02:33
 9/14 anonim ***** válasza:
85%
Kétesélyes. Vagy igen, vagy nem. A többit leírták elöttem.
dec. 7. 05:18
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Szex akkor lest, ha a farkába ülsz bele
dec. 7. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!