Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban szex lesz ha első randin beülök kocsiba?
Figyelt kérdés
Még szűz vagyok nem szeretném kocsiban elveszteni.
De hallottam olyat hogy könnyen szex lehet a vége ha beülök fiúhoz kocsiba randin
dec. 6. 19:57
1/14 anonim válasza:
Ez elsősorban rajtad múlik, hogy engeded/hagyod,vagy sem, hacsak nem erőszakol meg.
3/14 anonim válasza:
Tisztázzuk, nincs olyan, hogy szex lész és kész, pont. A szex két ember közös beleegyezése után történik meg. Semmi sem kötelező. Borzasztó azt olvasni, hogy fiatal lányok attól tartanak, hogy ha beülnek egy autóba ott szexelni kell majd. Ez nem így működik.
4/14 anonim válasza:
Nálam 1 hónapig semmi nem volt, akárhányszor ültem az autójába. A köv kb 1 hónapban csak petting, pedig továbbra is sokat ültem az autójában. Aztán mikor mindketten akartuk, megtörtént. Otthon, ágyban. Tuti hogy, nem kell az autóban elvesztened ha nem akarod. Max ha tényleg erőszak, de gondolom annyira már ismered, hogy megbízható-e. 18L
5/14 anonim válasza:
Na akkor kell egy kocsit szereznem asszem.
Utána mehet a csajozás! :D
6/14 anonim válasza:
Ha ezt az én válaszom miatt írtad, akkor annyit hozzáteszek, hogy nem azért kezdtünk el járni mert van autója. Nem biztos, hogy ez a jó út a sikerhez.🙂 #4 vagyok
7/14 anonim válasza:
Mióta ismered a srácot? Mennyire bízol benne? Ha kételyeid vannak, inkább ne kocsikázz vele...
8/14 mantis religiosa válasza:
Egy kis petting azért lehet, ha már diszkó után hazavisz.
9/14 anonim válasza:
Kétesélyes. Vagy igen, vagy nem. A többit leírták elöttem.
10/14 anonim válasza:
Szex akkor lest, ha a farkába ülsz bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!