Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így valóban könnyebb eljuttatni egy nőt az orgazmusig?
Figyelt kérdés
Egy videóban láttam hogy ha misszionárius pózban a nő feneke alá egy párnát rakunk akkor a csípője megemelkedik és így a g-pontot könnyebb a pénisszel ingerelni. Aki csinálta már így annka mi a tapasztalata?okt. 15. 12:08
1/6 NemFogodKitalálni válasza:
Mi így szoktuk, annyi extrát rakunk bele, hogy a lábaimat a párom vállára teszem, ő pedig nem térdel előttem, hanem guggol. Így majdnem szinte gyertyában vagyok (eléggé meg van emelve a csípőm), plusz a párom guggol. A g-pontomat nagyon ingerli, és ráadásul nagyon mélyre megy így a farka bennem. Ebben a pózban 5 perc alatt képes vagyok 3-4x elélvezni.
2/6 anonim válasza:
Igen, de csak a hüvely orgazmusos nőknél, ami igen ritka.
3/6 anonim válasza:
Azért néha nagyon hiányzik a felhalmozott tudás, ami régi, elfeledett notákban van: "basznak a kurvák a bőrdiványon, a seggük alatt párna. Elbasztam a havi fizetésem, de sej, nem sirok utána."
5/6 anonim válasza:
2-es.
Maradjunk annyiban, hogy minden nő kéépes a hüvelyi orgazmusra.
Az mnár más kérdés, hogy ma ez lett a divet, ezt hangoztatni, hogy nem képesek. Max. nagyon kevés pasi tudja ezt elérni. Vagy mert nem bírja addig és elélvez előbb, vagy mert nem figyel a bnőjére eléggé, vagy mert nincs elég hosszú előjáték stb stb.
6/6 anonim válasza:
Nem minden nő képes hüvelyi orgazmusra, a nők 80%-nak nem volt még soha hüvelyi orgazmusa, persze, még álmában is elélvez egy nő néha, ilyen alapon persze, akár képes is lehet rá, csak soha nem jön össze ..., vagy egyszer talán az életben, ami nem is tudja már az volt-e ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!