Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Életünkben valóban fontos a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Életünkben valóban fontos a szex, vagy túl van lihegve és ezért szól szinte minden a szexről?

Figyelt kérdés
Hogy vagytok ezzel?

nov. 15. 09:42
A kérdező szavazást indított:
nagyon fontos
fontos
nem fontos
nem érdekel
túl van lihegve a téma
nem érnek rá az emberek foglalkozni ezzel
én csinálom nem meditálok erről
mi az a szex?
nem tudom
hagyjál már ezzel!
28 szavazat
 1/7 Fragments of Fantasy ***** válasza:
77%

Szerintem fontos és nagyon meghatározó tud lenni, hogy milyen dolgok történnek veled ezen a téren. A negatív még inkább meghatároz, mint a pozitív dolgok.

Összességében sok fontos dolog van az életben, de a szexualitás az egyik. Persze mindenki kezelje úgy ahogy neki belefér az értékrendébe.

nov. 15. 09:44
 2/7 anonim ***** válasza:
78%
Attól függ. Része a kapcsolatnak és ha nincs benne, akkor fontossá válik. Pl nálam is ez volt. Előtte nem érdekelt. Kinek mi.
nov. 15. 09:53
 3/7 anonim ***** válasza:
80%

Még együtt voltunk férjemmel fontos volt.

Reggel este igényeltem.

Most, hogy egyedül maradtam elvagyok nélküle is. Bár az intimitás része jobban hiányzik a dolgoknak.(csók, ölelés, összebújás, együtt ébredés)

nov. 15. 10:15
 4/7 anonim ***** válasza:
43%

Élethelyzet, életszakasz függő.

Nekem is volt jó pár olyan évem amikor egyáltalán nem érdekelt.

De összességében nagyon is fontos. A szex azon kevés állatias ösztönünk egyike amit nem kell elnyomnunk.

nov. 15. 10:28
 5/7 anonim ***** válasza:
74%

Egy ember élete során mennyi időt tölthet el ezzel? Többet, mint evéssel, munkával vagy mondjuk alvással? És ehhez képest mennyi időt és energiát vesz el? Többet, mint az ahhoz vezető előkészületek? Eredeti funkciójának tükrében is ugyanolyan fontosnak tartja mindenki?

Az emberi élet szempontjából a szex megléte nem fontos, viszont pont a primitívsége miatt tulajdonít neki sokkal nagyobb jelentőséget, mint ami valójában.

nov. 15. 10:43
 6/7 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem is fontos a szex, de iszonyatosan túl van lihegve. Rengeteg ember képes az egész életét felrúgni miatta. Nagyon szexualizált a világ és ez nem jó.
nov. 17. 09:28
 7/7 Senior Séf ***** válasza:
59%
A világon MINDEN ÉLŐLÉNYNEK elsődleges célja a szaporodás. Tudat alatt az embernek is. És mivel szaporodni egyelőre csak ivaros úton lehet... (Itt most ne gyertek azzal, hogy ti ugyan nem akartok gyereket.)
nov. 17. 18:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!