Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életünkben valóban fontos a szex, vagy túl van lihegve és ezért szól szinte minden a szexről?
Szerintem fontos és nagyon meghatározó tud lenni, hogy milyen dolgok történnek veled ezen a téren. A negatív még inkább meghatároz, mint a pozitív dolgok.
Összességében sok fontos dolog van az életben, de a szexualitás az egyik. Persze mindenki kezelje úgy ahogy neki belefér az értékrendébe.
Még együtt voltunk férjemmel fontos volt.
Reggel este igényeltem.
Most, hogy egyedül maradtam elvagyok nélküle is. Bár az intimitás része jobban hiányzik a dolgoknak.(csók, ölelés, összebújás, együtt ébredés)
Élethelyzet, életszakasz függő.
Nekem is volt jó pár olyan évem amikor egyáltalán nem érdekelt.
De összességében nagyon is fontos. A szex azon kevés állatias ösztönünk egyike amit nem kell elnyomnunk.
Egy ember élete során mennyi időt tölthet el ezzel? Többet, mint evéssel, munkával vagy mondjuk alvással? És ehhez képest mennyi időt és energiát vesz el? Többet, mint az ahhoz vezető előkészületek? Eredeti funkciójának tükrében is ugyanolyan fontosnak tartja mindenki?
Az emberi élet szempontjából a szex megléte nem fontos, viszont pont a primitívsége miatt tulajdonít neki sokkal nagyobb jelentőséget, mint ami valójában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!