Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak megjátszák magukat vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Batragramzadarma kérdése:

Csak megjátszák magukat vagy valóban nagyon ritkák?

Figyelt kérdés
Volt már pár párkapcsolatom az életben és mindig szerettem volna kipróbálni a popsisexet egy vékony hetero lánnyal de az eddigi kapcsolatban egyik partnerem sem engedte.Ugy látszik ezt már nem fogom megtapasztalni soha ezért kérdeztem hogy egyáltalán van ilyen nő aki igényli vagy csak szinjáték.Már nem is merek keresni ilyesmire senkit és csak meddő álom marad.
dec. 21. 13:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Itt gyakorin minden alap. Alap a cuckold, a munkahelyi szex, az anál, a 20 centis pénisz, minden. Most pofáncsapott a valóság, nem alap hogy a csajok bármit engednek, pont úgy mint a 20 centis naponta öt aktusra képes gyakoris pasik sem.
dec. 21. 13:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A szexuális életem elején az egyik jó haverom nagyon rá volt kattanva, és mondta hogy próbáljam ki én is, az akkori csajom nyitott volt rá, neki is újdonság volt, ki is próbáltuk. Oké megvolt, párszor került rá sor, valamennyire élvezte is, de nekem a punci jobban bejön és neki is úgy volt jobb. Jelenlegi páromba egyszer próbáltuk volna de nem fértem be, azóta nekem ennek a témának vége is van, egyáltalán nem érdekel.

Ha lesz rá olyan partnered aki vevő lesz rá, akkor oké, próbáld ki, de ne ez lebegjen a szemed előtt, nem olyan hu de nagy dolog.

dec. 21. 14:01
 3/7 anonim ***** válasza:
48%
Ha szeretnek majd mindegyik megengedi előbb-utóbb, kivéve ha túl nagy a farkad.
dec. 21. 14:36
 4/7 anonim ***** válasza:
74%
Én nagyon meglepődtem amikor kiderult a mostani páromról hogy kifejezetten szereti és igényli is az anált. Imádja ha ujjazom, és igényli a farkam is. Persze szereti punciba is kapni.
dec. 21. 14:45
 5/7 anonim ***** válasza:
74%

Tudod nekünk nőknek nincs segglyukba prosztata amiért èlvezetes kívános legyen azt hogy a szaró lyukakat megtömjék

Egy vékony csaj meg ketté repkednek a valag fasztó

Méh miért fontos higy az a nő hetero legyen

Biszex csaj popó lyuka má nem kell?

dec. 21. 16:26
 6/7 A kérdező kommentje:

Most biszex vagy hetero igazából mindegy rosszul fogalmaztam na.

2-es köszönöm a remek választ!Igazából persze nem arra gyúrok és ha lesz párom nem fogok vele erőszakoskodni ha nem akarja.Én csak kiváncsiságból kérdeztem hogy megy az ilyen és valóban szeretik e!

dec. 21. 16:37
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem, nincs prosztata, ellenben a hüvelyfalon keresztül éppen a G-pontot éri nyomás.

dec. 22. 06:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!