Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak megjátszák magukat vagy valóban nagyon ritkák?
A szexuális életem elején az egyik jó haverom nagyon rá volt kattanva, és mondta hogy próbáljam ki én is, az akkori csajom nyitott volt rá, neki is újdonság volt, ki is próbáltuk. Oké megvolt, párszor került rá sor, valamennyire élvezte is, de nekem a punci jobban bejön és neki is úgy volt jobb. Jelenlegi páromba egyszer próbáltuk volna de nem fértem be, azóta nekem ennek a témának vége is van, egyáltalán nem érdekel.
Ha lesz rá olyan partnered aki vevő lesz rá, akkor oké, próbáld ki, de ne ez lebegjen a szemed előtt, nem olyan hu de nagy dolog.
Tudod nekünk nőknek nincs segglyukba prosztata amiért èlvezetes kívános legyen azt hogy a szaró lyukakat megtömjék
Egy vékony csaj meg ketté repkednek a valag fasztó
Méh miért fontos higy az a nő hetero legyen
Biszex csaj popó lyuka má nem kell?
Most biszex vagy hetero igazából mindegy rosszul fogalmaztam na.
2-es köszönöm a remek választ!Igazából persze nem arra gyúrok és ha lesz párom nem fogok vele erőszakoskodni ha nem akarja.Én csak kiváncsiságból kérdeztem hogy megy az ilyen és valóban szeretik e!
Nem, nincs prosztata, ellenben a hüvelyfalon keresztül éppen a G-pontot éri nyomás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!