Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak valóban fájdalmas a szex, ha túl szűk a hüvely?
Figyelt kérdés
Nemrég hallottam ezt az állítást, alig akarom elhinni. Azt hittem pont ez okozza a nagyobb örömet, ha szűkdec. 8. 11:07
1/22 anonim válasza:
Szerintem, ha nekem kicsit is fájna, akkor az a nőnek már nagyon fája, nem? Tuti nem is engedne magába szerintem. Amikor én ennyire szűk pucival találkoztam, ott nem is jött össze a behatolás, mert nyilván nem erőltettem.
2/22 érdeklődő35 válasza:
Ha nem eléggé nedves az szerintem a fájdalmas.
3/22 anonim válasza:
Pontosabban akkor, ha szűk, és mellé még száraz is, nem nedves eléggé. Persze értelmes, nem erőszakos férfi ilyenkor nem is erőlteti. De amúgy igen, ha nedves is, de nagyon szűk, nem annyira kellemes, mint ahogy sokan beállítják. Kellemetlenül szorít, de ugyanakkor ad egy olyan ingert, hogy hamar el is sülök tőle. Barátnőm viszonylag szűk, de mindig adok elég időt, és izgatást neki, hogy megfelelően benedvesedjen és táguljon, sokkal kellemesebb úgy, jóval tovább bírom, és összességében mindkettőnknek jobb.
4/22 anonim válasza:
Ez baromság. Jött gyk-n mindenki anál király. És egy punci se szűkebb mint egy segglyuk, szóval ha az anál nem fáj a pasiknak punci se tud.
5/22 anonim válasza:
Fájhat, ha drasztikusan szűk valóban.
De inkább azt mondanám, hogy ha annyira szűk, akkor lehetetlenség is a behatolás érdemben már eleve.
39/F
6/22 anonim válasza:
Jó nedves, meleg, szűk hüvely kell nekem. 😇
7/22 anonim válasza:
Nemrég voltam egy nővel és olyan szűk volt hogy a mutató ujjamat nem tudtam bedugni. Gyárilag ilyen, és ottnem volt szex de nagyon kívánta. Megpróbáltam de esélytelen volt mert vastag a far.kam.
8/22 anonim válasza:
Nekem volt egyszer egy olyan barátnőm, akinek annyira szűk volt azt hittem sosem megy be, de sikerült, és mindketten nagyon élveztük. Semmi fájdalmat nem éreztem férfiként, ő egy kicsit sziszegett, és azt mondta hogy a volt pasijának nem volt ekkora! Szerintem meg nem is volt soha senkije, és még szűz volt. A lényeg hogy kérte utána a folytatást!
9/22 anonim válasza:
gyorsabban elmegyek eddig csak ilyen tapasztalatom volt.
10/22 anonim válasza:
Nem tudom miért kell lepontozni, ha leírom a tapasztalatom, ami a kérdésre ad választ!? 8 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!