Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak valóban fájdalmas a szex, ha túl szűk a hüvely?
Figyelt kérdés
Nemrég hallottam ezt az állítást, alig akarom elhinni. Azt hittem pont ez okozza a nagyobb örömet, ha szűkdec. 8. 11:07
11/22 anonim válasza:
Ha nem elég nedves az fáj. De a szűk punci nagyon jó érzés, hamar el lehet tőle élvezni.
12/22 anonim válasza:
Volt egy barátnőm aki elég szűk volt és ráadásul nagyon nehezen nedvesedett. Neki volt szokása, hogy minden előjáték nélkül, teljesen száraz puncival elkezdte magába erőltetni a farkam. Nem tudom neki, hogy nem fájt ez, nekem kínszenvedés volt az a pár perc amíg elkezdett nedvesedni végre. Neki elég szűk is volt. Számomra talán kicsit túl szűk is. Nem fájt, inkább csak kicsit kellemetlen volt ahogy nagyon szorított. Érdekes, mert volt egy másik lánnyal is dolgom, aki nagyon szűk volt. Neki ujjazásnál kizárólag egy ujjam ment be, kettő már semmiképp. Nagyon nehezen tudtunk csak lefeküdni, többször is próbáltuk de csak sokadjára sikerült betennem neki, rengeteg izgatás és sok síkosító segítségével. Érdekes, de amikor már benne voltam, akkor nem fájt egyikünknek sem.
13/22 anonim válasza:
Nekem még nem volt részem ennyire szűk punciban.
SAJNOS! :(
F
14/22 anonim válasza:
Kíváncsi lennék kik és miért pontoznak le minden választ.
15/22 anonim válasza:
Mert unatkoznak otthon, pár nélküli fa pofák.
16/22 A kérdező kommentje:
12
Akkor nedvesedik nehezen egy nő, ha nem izgatod eléggé. Nekem pl az erogénzónám a mellbimbó, nagyon hamar nedvesedek ha naylogatjak. Ha a puncimat nyalják, attól sokkal lassabban nedvesedek, nem izgat annyira.
dec. 8. 15:10
17/22 anonim válasza:
16: azért mert nálad így működik, nem biztos, hogy másnál is. Vannak akik nehezebben nedvesednek. Azzal meg végképp nehéz mit kezdeni, ha minden előjel nélkül reggel tuszkolja rá magát az álló farkamra, totál száraz hüvellyel…
18/22 A kérdező kommentje:
Persze, van olyan hogy hüvelyszárazság, de az nem normális fiatal korban, kezelni kell. Vannak rá kúpok. Ha valaki nem küzd ezzel, akkor kétlem hogy nehezen nedvesedik be úgy, hogy vonzó számára a pasi, és jó az előjáték is a számára
dec. 8. 16:52
20/22 A kérdező kommentje:
Én csak azt mondtam, amit anno a nődokim mondott, amikor ez szóba jött valami miatt. De ez most független amúgy a témátol.
dec. 8. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!