Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az ami miatt itt mulatod az időt ebben a kategóriában?
Figyelt kérdés
dec. 30. 16:07
11/31 anonim válasza:
Nőkkel szeretnék írni,de nem igazán van vállalkozó kedvű.
12/31 anonim válasza:
Nálam semmi célja nincs. Ide is jövök mint másik néhány kategóriába.
13/31 Noren1989 válasza:
Régen is jól szórakoztam itt, manapsàg is.
14/31 anonim válasza:
Én is sokat olvasgatom ezt a kategóriát. Most elítélhettek, de gyakran fantáziálok róla, hogy egy érzékeny, kedves, sármos pasi jó alaposan megbasz, megszopat, de emellett természetesen tud gyengéd és romantikus is lenni. A szexben legyen egy mocskos állat, de érzelmileg egy kedves, előzékeny, humoros, jószívű ember. Az ágyban legyen egy H.U.N.C.U.T vadmacska, azon kívül meg egy lovagias úriember.
16/31 anonim válasza:
A fétiseimre szoktam partnert keresni. Engem is meglep, hogy jó pár lányt találtam már itt akik támogatásért cserébe bevállaltak dolgokat.
Anno nem ezért regisztráltam ide, nem is gondoltam volna, hogy lehet itt így ismerkedni, de az a helyzet, hogy több sikerem volt itt mint az smpixie-n ,ami erre lett kitalálva.
17/31 anonim válasza:
#15 vadmacskát keres.. nem téged. :D :D :D
18/31 anonim válasza:
Informálódok. Érdekel a férfiak véleménye. Az utcán nem lehet random emberek kérdezgetni, az ismerősöket nem kérdezi az ember intim dolgokról, itt viszont lehet. Érdekel, ki hogy látja a dolgokat, mire vágyik, mit tapasztalt. Volt már olyan, hogy egy-egy választ, tanácsot aztán a saját intim életembe is beépítettem és így valóban hasznos volt.
19/31 anonim válasza:
#18 és most nem vagy kíváncsi valamire esetleg?
20/31 anonim válasza:
#19 Általában úgy van, hogy ha látok egy érdekes kifejtést, jó leírást, akkor írok privátot, mert úgy konkrétan azzal az emberrel kerülök kapcsolatba, akinek tetszett a véleménye és érdekel mással kapcsolatban is. Annak nem látom értelmét, hogy kiírjak kérdést, hátha jön egy releváns , engem érdeklő válasz is esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!