Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan lehet ennyi rossz,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet ennyi rossz, idióta kérdést feltenni ebben a kategóriában? A normális emberek milyen fórumokra járnak?

Figyelt kérdés
Amíg dolgoztam, és egy olyan munkahelyen ahol volt céges fórum, az jó volt. Még normális unatkozó titkárnőkkel is olyan jókat lehetett chatelni. De a magyar interneten sehol semmit nem találtam. Ez a gyakori is olyan idiótaság. Sehol máshol nem lehet fórumozni,ahol élet is van? Az Indexet ne mondjátok, az mostanában olyan kihalt.

tegnap 20:33
1 2
 1/16 StevenUp ***** válasza:
Csúnya rossz magyarok...
tegnap 20:42
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Miért a szexualitás kategóriába írtad a kérdést?

Szexchatelni akarsz?

Gyere, Baby!

Rád vártunk 🤩

tegnap 20:45
 3/16 A kérdező kommentje:
#2 Mert a szex volt az egyetlen dolog, amiért éltem. Már nincs az én életemben, de sírok utána. Mert amíg volt, jó volt. Vussza is kérdezhetnék, hogy miért ide írtad ezt a választ, de a kérdésembem ott a válasz. Ide csak idióták járnak. Csakis kizárólag. Azokkal meg nem lehet beszélgetni. Sorry. Az első 2 válaszom is csak megerősít ebben a hitemben.
tegnap 20:53
 4/16 anonim ***** válasza:
Ha ide csak idióták járnak, akkor én is meg te is azok vagyunk.
tegnap 20:55
 5/16 A kérdező kommentje:
De tényleg csak unallmamban jövök ide olvasgatni, de csak felidegesítem magam a sok hülye kérdésen, amikre még válaszolni sem lehet.
tegnap 20:56
 6/16 anonim ***** válasza:

Más is unatkozik.

Itt jön rá, hogy tök jó az élete.

Vannak rosszabb f@szik, mint akivel él.

tegnap 20:58
 7/16 A kérdező kommentje:
#4 De ennyi rossz kérdést kik tudnak feltenni? Miért ilyen rosszak? Értem én, hogy hülye vagyok, de az én kérdésemre senki nem válaszol.
tegnap 20:59
 8/16 anonim ***** válasza:

Van néhány személy, aki naponta több kérdést is feltesz. Ezek ismétlődnek, de a lényegük ugyan az.

Pl: a láb fétishes

A szeretőt kereső

A "bót"-os

A farok méregetős

Ezért

tegnap 21:02
 9/16 A kérdező kommentje:
#6: Ebben igazad van. De tényleg fordítva is igaz. Ebből a szemszögből nézve az én feleségem az egyetlen normális nő. Ha innen nézzük a dolgot, már csak ezért megérte ide jönni, hogy rájöjjek.
tegnap 21:02
 10/16 anonim ***** válasza:

9# látod, máris jobb kedved lett 🙂

Én voltam 2.4.6.8 válaszoló

tegnap 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!