Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ennyi rossz, idióta kérdést feltenni ebben a kategóriában? A normális emberek milyen fórumokra járnak?
A bótos- egy pasas aki nagyon gyakran ír a kapcsolatáról. Mint egy sorozat, kérdéseket tesz fel, hogy ki , hogy csinálná a helyében. Meg, hogy a nő, jól teszi-e amit tesz.
Semmi érdekes nincs benne.
Ez valóban az idióták gyüjtő helye.
Minden kategóriában van 8-10 ember esetleg és azok nyomják a hülyeséget.
Azért a Szexualitás kategóriában tényleg a legalja gyülekezik. Az Ezotériába nagyrészt bolondok járnak, a Politika nem más, mint szájkarate a fideszesek és az ellenzékiek között, a Családi kapcsolatok meg kb Mónika-show-színvonal.
A Szexualitásban meg főleg fétisesek, perverzek, meg unatkozó kanos hülyegyerekek vannak, amely kérdések legalább 90%-a fantázia, kitaláció.. Mert hogy a valóság nagyon nem az, amit itt a Szex kategóriában előadnak.
Nincs annyi análimádó, se lábfétises, de véleményem szerint annyi biszex, homoszexuális sincs, mint aki ezt nyíltan felvállalja itt, ezek szerintem inkább csak fantáziák, meg gondolatban eljátsszák, hogy milyen jó férfiként f#szt szopni, aztán a gyakorlatban meg sehol semmi... Szerintem ezek nagyrészt még sohasem szexeltek.
Nincs annál szánalmasabb, mint kamu szexsztorikat írni és erre verni a gép előtt. Föleg, hogy némely kérdés kifejezetten undorító, gyomorforgató, gusztustalan, mint pl az ecetes talpas fétises, vagy kimondottan beteg, pl a kutyás, vagy a megerőszakolós szexes, vagy szíjjal verős kérdések...
Kérdező: kb. minden fórumon van értelmes, van hülye, van troll, van betegállat, van lelki toprongy és van pártaktivista is.
Az igazán értelmes beszélgetések többnyire privátban folynak, pláne a szexuális kategóriában.
Annak, hogy nem futsz össze értelmessel pedig két oka van. Egyik, hogy nem kezdeményezel, vagy nem jó helyen kezdeményezel ... a másik és ezer bocs, de csak azért mondom, mert lassan ezen a vonaton ülök én is, hogy egy öreg pasiban sok érdekes nincs... sajnálom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!