Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi az ami miatt itt mulatod...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az ami miatt itt mulatod az időt ebben a kategóriában?

Figyelt kérdés
dec. 30. 16:07
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
83%

Nyitva van az oldal, néha ráfrissítek (több kategória is nyitva).

Néha szoktam találni levelező partnert, de volt már elég sok partner akivel jóval túl jutottunk a levelezésen is. Még komoly kapcsolatok is.

Persze a sok hülye között válogatni kell és vigyázni.

F

dec. 30. 16:08
 2/31 anonim ***** válasza:
82%
Szeretőre vadászom.
dec. 30. 16:09
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
Itt élem ki a szociális életem egy részét.
dec. 30. 16:10
 4/31 anonim ***** válasza:
44%
Hátha tudok beszélni egy valóban pervi vagy sub nővel aki tényleg nő es nem fiúcska!
dec. 30. 16:15
 5/31 anonim ***** válasza:
53%
Mert én szexmániás voltam, és vagyok is. Nem tudom azt elfogadni, hogy bizonyos kor felett Game Over. Olyan az életben nincsen. Csak betegségek. Azokat meg gyógyítani lehet. Vagy egy kicsikét másképp folytatni, de abbahagyni, azt sohasem. Bár a farok méregetős, anál, és BDSM kérdéseket ignorálni szoktam, de itt szinte csak azok vannak.
dec. 30. 16:16
 6/31 anonim ***** válasza:
64%

Röhögni a kreténeken.

Én csodálkoznék a legjobban ha innen találnék nőt, találkozáson meg végképp meg lennék lepve. :D

dec. 30. 16:23
 7/31 anonim ***** válasza:
12%
Szeretném véleményeztetni a péniszem.
dec. 30. 16:23
 8/31 anonim ***** válasza:
52%
A "lehetek terhes", a "nektek mekkora" és a "hova élvezzen a pasi" kérdéseken és rájuk adott válaszokon szoktam jókat mosolyogni.
dec. 30. 16:24
 9/31 Fragments of Fantasy ***** válasza:
100%

Jelenleg?

Több mint egy hete vagyok rohadt beteg és nincs erőm/kedvem semmit csinálni, sehova se menni.

dec. 30. 16:25
 10/31 cinderella_ ***** válasza:
0%
Engem érdekel az aktuális farokméret trend. Napról napra változik. Innen szeretek értesülni. ☝
dec. 30. 16:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!