Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit mondjak egy barátomnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak egy barátomnak ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó fiú barátom, akivel néha szexuális kapcsolatban vagyunk. Neki van egy haverja aki amúgy nekem bejön és ezt el is mondtam neki. Szóba került hogy hármasban is csinálhatnánk. Engem izgat a dolog, de nem szeretnék rib-nclenni. Ha ketten lefektetnek már ribcnak fognak hinni? 20L
dec. 30. 15:22
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem, a nuni és száj még jó. De a barátom felhozta azt is hogy anál plusz nuni. Azt még nem szeretném…
dec. 30. 17:49
 12/15 anonim ***** válasza:
#9 egymás utáni dupla belédélvezés? az mehet? :D :D
dec. 30. 17:52
 13/15 anonim ***** válasza:
Vágysz rá. Azt is tudod, miket akarsz. És megvannak a partnerek is. Szerintem inkább menj zuhanyozni aztán hajrá.
dec. 30. 18:11
 14/15 anonim ***** válasza:

Túlltoltad. 😅

Kamus kisfiú vagy.

dec. 30. 19:10
 15/15 A kérdező kommentje:
Igen, vágyom rá azt hiszem meg bánnám ha nem próbálom ki, bennük meg is bízom. Igen, ha csak normális behatolás van nem úgymond anál plusz nuni azt nem tartom annyira olyannak… de ez az én véleményem
dec. 30. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!