Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak a barátomnak, hogy a szivéig jusson az, hogy ő nekem nagyon fontos? Többi lent
Figyelt kérdés
Ő abban a hitben él,hogy engem nem érdekel a kapcsolatunk..bárhogyis magyarázom az ellenkezőét nem hiszi..hogyan mondjam el,hogy mennyire érdekel,hogy felfogja ő is? :(2013. aug. 13. 13:27
2/4 anonim válasza:
Szerintem belőle hiányoznak a feltételek, hogy ezt megértse. Ezt nem valószínű, hogy te kompenzálni tudod. A másik eset, hogy te élsz abban a hitben hogy érdekel, de ezt ő nem érzi. Szerinted melyik inkább?
3/4 anonim válasza:
Szerintem is olyasmi lehet a háttérben,hogy ő nem szeret eléggé ahhoz,hogy felfogja a te érzéseidet.Ha benne is meglenne ez a lángoló szerelem,elhinné és átérezné,te miről beszélsz,te mit élsz át.
4/4 anonim válasza:
Ígérj és tartsd be az ígéreted!
Apróságokra gondolok. Ha van olyan előadó, akiért nem rajongsz, de elviseled, akkor mondd, hogy legközelebb elmennél vele a koncertjére. Ha félsz a sötétben, akkor mondd el neki, hogy vele felmennél éjszaka a Hármashatár-hegy tetejére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!