Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan léphetnék túl azon, hogy a barátomnak már nem vagyok olyan fontos, mint az elején?
Ő leszar téged magasról, csak azért nem dobott még téged, mert akk nem lenne csaja...
Tudod te a választ.
Jobbat érdemelsz egy ilyen kapcsolatnál. Ha meg ez kell neked, egy olyan ember, akit nem érdekelsz, akkor hajrá. Mi hiába irkálunk bármit, a szenvedéstől csak az fog megszabadítani, ha szépen dobod ezt az alakot.
Hidd el, előbb-utóbb ki leszel miatta bukva annyira (lesz akkora szenvedésnyomás), hogy úgyis kirakod.
Addig viszont te csak kínlódsz, őt meg rohadtul nem érdekli az egész. Hajrá...
Na tessék csak szépen a sarkadra állni! Be ne meséld magadnak ezt a baromságot, hogy nem tudnál élni nélküle meg blabla...
Most akkor nézzük a dolgot úgy, hogy 2 lábbal a földön járunk.
Vele maradsz: szenvedsz, fáj a szíved, szomorkodsz, letargia, már megint és megint érezteti, istenem, ordít róla hogy nem szeret és nem foglalkozik velem, holott egy frankó csaj vagyok, semmit nem tesz a kapcsolatért, mindegy neki minden, csak arra vagyok jó hogy kielégítsem a vágyait, ha olyanja van...
Megszabadulsz a boldogtalanságodtól/szakítasz vele: tudomásul veszed, hogy Te tulajdonképp (Te magad mondtad ki), nem ebbe az emberbe vagy szerelmes, hanem azokba a tulajdonságokba, amik megtetszettek anno benne, de nyílván ő nem ilyen csak valamiért a jó oldalát mutatta neked...ha olyan lenne nem változott volna. Megvan benned a szerelem, az érzés, de nem belé vagy szerelmes, hanem abba a tulajdonsághalmazba, amit benne megtaláltál...hozzá kötöd ezeket az érzéseket...Remélem érted, hogy mit akarok kifejezni. Függetlenítsd az érzést az embertől. Na szóval ha szakítasz, íme a kilátásaid:
megszabadulsz egy csomó feszültségtől, méltatlan bánásmódtól, bántástól, érzelmi elhanyagolástól, nagyon nagyon helyre fog jönni az önbizalmad, ergo egészségesebb leszel:) , és ami nagyon fontos, hogy esélyt adsz magadnak megtalálni egy valamire való fiút, aki nem csak megjátssza ideig-óráig a tuti gyereket. És biztos hogy most csak legyintesz rá, de sokkal jobban fogod szeretni, mint ezt a gorillát. -.-
Ez egy gyökér, nem hozzád való. Hozzád rendes pasi való.
Próbáld kicsit kívülállóként nézni ezt a dolgot...
Nagyon igaza volt az előbb valakinek, feleslegesen is mondjuk, hogy hagyd ott, olyan szempontból, hogy csak idő kérdése és meg fogod tenni mert majd nem tudod elviselni és fel fog háborítani amit veled csinál. Csak addig meg elvesztegetnél egy csomó időt meg tönkre tennéd magad.
Állj a sarkadra!
Határozd el magad, töröld ki a számát, töröld le msn-ről, ha hív ne vedd fel, sms-t automatikusan kitörölni, nézd egyszerűen csak levegőnek...
Tudom hogy ha szerelmes az ember, nem az ész diktál de nem hinném hogy szerelmes vagy, kizárt, így lehetetlen...ez benned inkább valami erős ragaszkodás.
Hajrá! Meg tudod csinálni:) Én tudom.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!