Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit mondjak egy barátomnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak egy barátomnak ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó fiú barátom, akivel néha szexuális kapcsolatban vagyunk. Neki van egy haverja aki amúgy nekem bejön és ezt el is mondtam neki. Szóba került hogy hármasban is csinálhatnánk. Engem izgat a dolog, de nem szeretnék rib-nclenni. Ha ketten lefektetnek már ribcnak fognak hinni? 20L
dec. 30. 15:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted, mi fogjuk megmondani innen, hogy a te ismerőseid mit fognak gondolni?

Nem te vagy az ész a családban az sanszos. :D :D

dec. 30. 15:31
 2/15 anonim ***** válasza:
89%
Ha elég érettek hozzá akkor nem fognak ribinek tartani hanem veled kell hogy foglalkozzanak !
dec. 30. 15:33
 3/15 anonim ***** válasza:
84%
Ne úgy állj hozzá hogy ribnc vagy, hanem egy erős határozott nő aki két férfival ki akarja próbálni a szxet és ők érezzék megtisztelve magukat hogy velük csinálod. Látszólag legyél határozott, szinte elérhetetlen aki nem adja magát könnyen. Mond ki nekik mit szeretnél.
dec. 30. 15:47
 4/15 A kérdező kommentje:
Izgat a dolog de mégsem akarok egy rib-nc lenni… de végülis ha csak az egyiknek engedem meg a behatolást az mégsem annyira olyan. A másik maximum orálisan…
dec. 30. 16:08
 5/15 anonim ***** válasza:
76%

#4 figyi, ha izgat a dolog, akkor ki a faszt érdekel hogy mit gondol a társadalom?

Ja meg gondolod más lesz a megítélés ha az egyiket csak szopod? :D :D

Pont ugyanazt fogják gondolni mintha egymás után belédélveznek.

Te meg élvezd a "ribivagyok!" érzést.

Valahogy amúgy sosem gondolkoztam miután ketten teleraktunk egy csajt hogy ő most egy 1-10 közé eső skálán mennyire ribi, vagy mennyire nem.

Azt viszont szánalmasnak érzem hogy emberek aszerint "élik" az életüket hogy "jaj mit gondolnak mások???".

dec. 30. 16:21
 6/15 A kérdező kommentje:
Én nem a privát üzenetek miatt irtam a kérdést ki. Sokat kaptam. Ez egy fontos kérdés, de úgy érzem megengedem nekik. Köszönöm az értelmes válaszokat azért
dec. 30. 16:48
 7/15 anonim ***** válasza:

Amíg csak ti hárman tudtok a dologról addig senki nem tud semmit gondolni, szóval fektesd le ezt a szabályt, hogy nem menőzhetnek vele különben nincs ilyen több, aztán meg ha mégis elpofázzák, az ő szavuk áll a tiéddel szemben.

Had legyen egy jó napod neked is meg nekik is, ha izgat a dolog akkor tedd meg.

dec. 30. 16:48
 8/15 anonim ***** válasza:

#6 majd mesélj milyen volt.

priviket meg nyilván kapsz , mert sok itt a nyomi kanos kis törpe akik minden apró elképzelt jelben is életük egyetlen lehetőségét érzik hogy hátha nő közelébe kerülnek.. (nem fognak :))

dec. 30. 17:17
 9/15 A kérdező kommentje:
A dupla behatolásig nem szeretnék semmiképp eljutni, de ha az egyiknek megengedem akkor a másiknak is megengedem a behatolást. Ahogy itt az előbb írták attól nem leszek olyan. A dupla behatolásra azt fogom mondani hogy nem.
dec. 30. 17:39
 10/15 anonim ***** válasza:
0%

Tehát csak orál és semmi szex?

Attól még gondolhatnak amit akarnak

De ha neked jól esik tedd azt.

dec. 30. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!