Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 18 éves unokahugom el akar csábítani. Konkrétan megmondta, hogy vágyik a farkamra. Én 47 vagyok. Mit csináljak?Örjítöen szexi a csaj.
Figyelt kérdés
#Család a
dec. 30. 13:38
4/29 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat várok. Nős vagyok,de nem vagyok fábol. Nem vagyok szent,megcsaltam már az asszonyt. De ez a kis fruska kikészít.
dec. 30. 13:48
5/29 anonim válasza:
Hát igen, itt elég nagy a kockázat, ha beléd szeret, akkor ki fog derülni, minden más esetben minden írásos nyomot ki kell toroltetni, vele is. Egyébként meg álmodozni lehet, de mikor ott vagy és eszedbe jut, hogy ő elég közeli rokonod, nem biztos hogy feláll a farkad, ha van egy kis önbecsülésed és lelkiismereted
6/29 anonim válasza:
Mond meg az asszonynak, hidd el ő el fogja intézni úgy ezt az unokahúgoddal, hogy nem lesz többé rá gondod.:P
7/29 anonim válasza:
Ha már most is csalod az asszonyt, eggyel több mit számít?
9/29 anonim válasza:
Két opció van:
1) Elválsz, lekųrod
2) Nem válsz el, nem kųrod le
Egyéb esetben zsarolható vagy, ha egy kis esze van a csajnak akkor zsarolni is fog azzal, hogy elmondja az asszonynak.
10/29 anonim válasza:
10
Az attól függ milyen tipus a feleség, mert ha van benne egy kis nárcisztikus vér, akkor az unokahúgi, nem biztos hogy jól járna ha el akarná mondani:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!