Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megkérdőjelezhető morálisan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkérdőjelezhető morálisan 26 éves nőként ilyen típusú kapcsolatot ápolni egy 18 éves fiúval?

Figyelt kérdés

Én a nő vagyok.

Barátunknak tartjuk a másikat alapvetően, elég közelinek (lelki-szellemi síkon is, bármit meg tudunk beszélni, bízunk egymásban), tervben van, hogy megéljük együtt egy közös fétisünket, és hogy nekem adja a szüzességét. A későbbiekre nézve ezen a fronton egyelőre nincs terv. Az én megítélésem szerint a nagyobb probléma a bipoláris zavaromnál jön képbe, nem akarom őt kitenni még felnőttek számára sem egyszerűen kezelhető érzelmi helyzeteknek, én meg hát elég érzékeny vagyok, és közlékeny is azzal kapcsolatban, ha valami rosszul vagy éppen jól esik tőle (nagy intenzitással adom át a mondanivalómat). Ő nem látja drámainak a helyzetet, úgy van vele, hogy majd jelzi, ha valami sok lesz neki tőlem, és ennyi. Toxic ez a helyzet/toxic vagyok én? Fair vele szemben? Erkölcsileg megkérdőjelezhető leszek ettől?

okt. 30. 02:15
A kérdező szavazást indított:
Nincs ezzel gond, még az is lehet, hogy valami jó fog belőle kisülni hosszútávon.
Erkölcstelennek nem erkölcstelen, de mivel bonyolult helyzet, adódhatnak nehézségek belőle, amiken vagy sikerül majd átlendülni, vagy nem.
Erkölcstelen visszaélés, nincsenek egyensúlyban az erőviszonyok, csak ártalmas lehet.
26 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Huhh, ha ez nem egy AI generált, akkor le a kalappal....szépen megfogalmazott, hibáktól mentes feltett kérdés. Grat, remélem sok hasznos választ kapsz majd. Véleményem az, hogy 26 éves nőként, ne téged dugjon meg egy 18-as szűz fiú...neked is minőség kell már (?) őt meg hagyd kitapasztalni a saját korosztályával...
okt. 30. 04:26
 2/11 anonim ***** válasza:
75%
Ha neked jó ez a kapcsolat, neki nem lesz baja, ne aggódj. Ennyi idős suhanc koromban még a guruló burgonyát is megdugtam volna, ha meg lelki közösség van, és még a kattanásotok is ugyanaz, még komoly kapcsolat is lehet belőle.
okt. 30. 06:01
 3/11 anonim ***** válasza:
64%
Nincs ezzel baj, sőt! Személyes tapasztalatból kiindulva, mindenkinek kellene süldő korában egy idősebb partner aki bevezeti és tanítgatja. A probléma akkor kezdődik, ha átfordul szerelembe...
okt. 30. 06:02
 4/11 anonim ***** válasza:
9%
Ezt te se gondolhatod komolyan… orvosilag nem pedofília, de erkölcsileg… pfff….
okt. 30. 06:17
 5/11 anonim ***** válasza:
83%
3: Nem mindenkinek kell tapasztaltabb partner. Mi annak idején a barátnőmmel egymásnak vettük el a szüzességét, szép szerelem, jó kapcsolat volt. Azok igazi szeretkezések voltak, nem csupán aktusok.
okt. 30. 06:27
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor meg szep és jó minden

Aztan az egyik tobbet akar

okt. 30. 06:51
 7/11 anonim ***** válasza:
26%

Ha téged a sok idegen véleménye érdekel és az szerint cselekednél, akkor igenis elítélhető vagy ha ilyen dolgokban nincs önálló véleményed.

Nem csak ezt hanem mindet hagynod kellene addig amíg nem leszel érett ezekhez a dolgokhoz.

okt. 30. 07:05
 8/11 anonim ***** válasza:
72%
Ha tanar diak viszony akkor inkább ne legyen semmi
okt. 30. 07:10
 9/11 A kérdező kommentje:
#1 Persze, elméletben/általánosságban jól hangzik mindez, csak egyrészt őt tényleg olyan dolgok (is) érdeklik, amikre egyetlen férfinak se lenne egyszerű bármilyen korú partnert találnia, nemhogy 18 éveset, másrészt attól függetlenül, hogy felnőtt vagyok, én sem fogyasztottam el annyi és olyan tehetségű férfit, hogy az egekben legyenek az elvárásaim, és nem is tudok csettintésre lefeküdni bárki vonzóval, nekem kell, hogy kijöjjek valakivel, hogy kötődjek hozzá valamilyen formában, és nem sok ember van, akivel ki tudnám alakítani ezt. Csak azért írom, hogy tisztább legyen a szitu, nem magyarázkodni akarok. A pedofília vádját (tudom, hogy ezt már másik válaszoló írta) viszont visszautasítanám, azért mégiscsak egy nagykorú emberről beszélünk, aki nem tegnap kezdett el serdülni.
okt. 30. 19:25
 10/11 anonim ***** válasza:
75%

2. vagyok.

Ha jól elvagytok egymással, akkor szerintem nincs probléma. 17 éves haveromnak 32 éves nője volt évekig. Annyi a lényeg, hogy hosszú távra ne tervezz vele. A férfiak 30 éves korukig bizony kelendőek a fiatalabb korosztályban is. A pedofilia létezik, tudjuk a büntethetőségi korhatárokat is. Egy 18 éves lehet, hogy éretlen gondolkodású, de gyakorlatilag felnőtt nő, férfi. Sőt, néhány 17 éves már aktív szexuális életet él, és néha előfordul, hogy idősebb nővel, férfival. Nem biztos, hogy egészséges kapcsolatok ezek, sőt, szerintem függőségi viszonyban az ilyen szexualitás egyenlő a visszaéléssel. De ha nincs ilyen, akkor előfordulhat.

okt. 31. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!