Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkérdőjelezhető morálisan 26 éves nőként ilyen típusú kapcsolatot ápolni egy 18 éves fiúval?
Én a nő vagyok.
Barátunknak tartjuk a másikat alapvetően, elég közelinek (lelki-szellemi síkon is, bármit meg tudunk beszélni, bízunk egymásban), tervben van, hogy megéljük együtt egy közös fétisünket, és hogy nekem adja a szüzességét. A későbbiekre nézve ezen a fronton egyelőre nincs terv. Az én megítélésem szerint a nagyobb probléma a bipoláris zavaromnál jön képbe, nem akarom őt kitenni még felnőttek számára sem egyszerűen kezelhető érzelmi helyzeteknek, én meg hát elég érzékeny vagyok, és közlékeny is azzal kapcsolatban, ha valami rosszul vagy éppen jól esik tőle (nagy intenzitással adom át a mondanivalómat). Ő nem látja drámainak a helyzetet, úgy van vele, hogy majd jelzi, ha valami sok lesz neki tőlem, és ennyi. Toxic ez a helyzet/toxic vagyok én? Fair vele szemben? Erkölcsileg megkérdőjelezhető leszek ettől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!