Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megkérdőjelezhető morálisan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkérdőjelezhető morálisan 26 éves nőként ilyen típusú kapcsolatot ápolni egy 18 éves fiúval?

Figyelt kérdés

Én a nő vagyok.

Barátunknak tartjuk a másikat alapvetően, elég közelinek (lelki-szellemi síkon is, bármit meg tudunk beszélni, bízunk egymásban), tervben van, hogy megéljük együtt egy közös fétisünket, és hogy nekem adja a szüzességét. A későbbiekre nézve ezen a fronton egyelőre nincs terv. Az én megítélésem szerint a nagyobb probléma a bipoláris zavaromnál jön képbe, nem akarom őt kitenni még felnőttek számára sem egyszerűen kezelhető érzelmi helyzeteknek, én meg hát elég érzékeny vagyok, és közlékeny is azzal kapcsolatban, ha valami rosszul vagy éppen jól esik tőle (nagy intenzitással adom át a mondanivalómat). Ő nem látja drámainak a helyzetet, úgy van vele, hogy majd jelzi, ha valami sok lesz neki tőlem, és ennyi. Toxic ez a helyzet/toxic vagyok én? Fair vele szemben? Erkölcsileg megkérdőjelezhető leszek ettől?

okt. 30. 02:15
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Hát ha 17-32 éves pár tagjai évekig együtt voltak, akkor mondhatjuk, hogy nekik bejött a hosszútáv. Ettől függetlenül én nem különösebben tervezek, a belátható időn belülre kitűzött céljaim függetlenek a párkapcsolati státuszomtól, nem akarok férjhez menni, szülni. Ő meg nem függ tőlem semmilyen szempontból, nem állok fölötte semmilyen hierarchiában.
okt. 31. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!