Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet élvezni 18 éves lányként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet élvezni 18 éves lányként az anális szexet úgy igazán?

Figyelt kérdés
Próbáltátok már, volt benne élményetek? Fájni fog az első?

nov. 12. 10:32
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
67%
Ket exem is elvezte velem, nagyon odafigyeltem rajuk. Szoval normalis partnert valassz es minden ok lesz.
nov. 12. 10:33
 2/22 anonim ***** válasza:
68%
Első válaszolóval értek egyet. Nálam is ezek a tapasztalatok vannak, kell egy odafigyelő partner hozzá.
nov. 12. 10:45
 3/22 anonim ***** válasza:
59%

Szintén csatlakozom az előző hozzászolásokhoz megfelelő partnerrel csodás élmény.

f

nov. 12. 10:50
 4/22 anonim ***** válasza:
52%
Nem igen van a kornak kihatása erre. Attol fugg te mennyire vagy nyitott rá. Vonz maga a gondolat, vagy teljesen elriaszt? Es foleg hogy a pasiddal mennyire vagytok finomak, nyitottak és figyelmesek egymásra. Ezen fog mulni ugy is. Itt a lényeg a finom fokozatosság és lassu játék. ELoszor csak probáljátok meg ujjal izgatni ott egymást. Kiderul milyen erzest vált ki beloled.
nov. 12. 10:51
 5/22 anonim ***** válasza:
70%
Lehet igen. 19L
nov. 12. 11:07
 6/22 BohócKolbász ***** válasza:
63%
Ez nem korfüggő. Türelmes partner kell hozzá akivel el tudsz lazulni és át tudod élni az élményt. Idő kell hozzá, és gyakorlás. Mint mindenhez az életben.
nov. 12. 11:17
 7/22 anonim ***** válasza:
53%

Én csak két farokkal élvezem. Alapból nem, többször próbáltam, nem tudok ellazulni, ráhangolódni, mindig feszít és fáj. Ellenben ha punciban van már farok, akkor simán bemegy hátra is és baromi jó!

23L

nov. 12. 11:58
 8/22 anonim ***** válasza:
46%
Lehet élvezni, ha találsz pasit, akit az tüzel fel, ha ganéjba (pardon, trágyába) dughatja a farkát.
nov. 12. 12:01
 9/22 anonim ***** válasza:
72%
Kellő odafigyeléssel élvezhető lehet, nekem az első az nagyon jó élmény volt, 17 évesen akkori barátom, nagyon figyelt, rendesen ellazultam. Viszont utána lévő alkalom borzalmas volt olyan 19 évesen körül, azóta 4-5 alkalom volt, az egészen kellemes volt, most már 27 vagyok :)
nov. 12. 12:54
 10/22 anonim ***** válasza:
87%
Lehet, ez nem kortól függ. De eszméletlenül nehéz olyan pasit találni, aki tényleg tud óvatos lenni.
nov. 12. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!