Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet szeretni lanykent a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet szeretni lanykent a kemeny, durva analis szexet?

Figyelt kérdés
amikor a lany felajanlja a popsijat hogy a pasija dugja szet
2019. dec. 19. 13:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet szeretni, mert de nehezen fogsz ilyen nőt találni.
2019. dec. 19. 13:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az elején nagyon fáj, ha előkészítés nélkül, durván teszik be. Ha viszont úgy csinálják, hogy az elejét óvatosan, és fokozatosan kapcsol rá a pasi, majd a menet vége lesz kemény, azt igen, lehet élvezni.
2019. dec. 19. 13:29
 3/7 A kérdező kommentje:
masodik valaszolo en is igy gondoltam, nem pedig egybol tovig es durvan… :)
2019. dec. 19. 13:31
 4/7 anonim ***** válasza:
30%
Egyből a kifogás b+... Felteszel egy plugot, keményen megb...szod majd plug ki, farok keményen be. Mi olyan kibszott nehéz ezen?!
2019. dec. 19. 14:08
 5/7 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon ritka ilyen nőt talalni hiszen a sima anál is mar meredek !
2019. dec. 19. 14:28
 6/7 anonim ***** válasza:
40%

Nem is csodálom hogy lenulláztatok! Ahelyett hogy inkább kiélnétek a vágyaitokat, nyomik!

Jajj, de nehéz ilyet találni... ahh... be ne szarjak! Eddig 10-ből 9 maga ajánlotta fel a seggét. Nem egyet előbb dugtam seggbe mint punciba, életképtelenek!

2019. dec. 19. 14:50
 7/7 orton ***** válasza:
100%

Lehet szeretni, de csak ha igazi férfit talál a lány.

A nők nagy része próbálta már az anált, még akkor is ha nem a nő ötlete volt, legutolsó pontként vagy egy szerelemért vagy egy hosszú kapcsolatot valahogy fel kellett dobni mikor már az laposodott.

Mondjuk ebből kevesebb mint fele élvezi, csinálja rendszeresen, mert a partner béna volt.

A nagy részének olyan rossz élmény volt hogy csak egy igazi férfivel tudja elképzelni hogy kipróbálja újra. Erre kapnak egy rakás olyan pasit, aki tiszta fura módon hozza fel a témát, hogy a nőnek a maradék életkedve is elmegy a férfiaktól, vagy olyat bénáznak az aktussal hogy még rosszabb élményt csinálnak belőle.

Nekem is minden csajom imádta, ha szűz volt, ha nem is akarta előtte soha, ha már imádta alapból és mind kizárólag keményen kérte és kb többször popsiba, mert sokkal többször és intenzívebb orgazmusuk volt. És azzal hogy engem is izgatott ez a perverzió, dominanciámat is kiélhettem, kibazsott jó volt látni és tudni milyen boldoggá tettem őket.

2019. dec. 19. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!