Lányként boxolni?
https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__extrem-sportok_..
lányok is jarnak.mehetsz nyugodtan.budapesti vagy?
A Kick Box inkább rúg és valamivel jobb a védelme, mint a Boxnak, viszont ütésekben gyengébb.
A Thai Box nagyon jól rúg, de belharcban, azaz könyök és térd távolságban a legerősebb, a védelme jóval jobb, mint a Boxé, és ütésekben sem mondható érezhetően gyengébbnek. Ez a 3 közül a Thai Box a legerősebb, aztán a rúgások miatt a Kick Box és végül a Box. Én is Boxolok és egyszer egy Thai Box edző helyettesítette a Box edzőt és akkor vettünk némi Thai Box technikát, illetve összehasonlítottuk a Boxszal és konkrétan játszva szétrúgdosott és távol tartott minden Boxolót magától. :D És akkor még csak komolyan sem vette a küzdelmet. :) Szóval a rúgások ennyit számítanak. Amúgy én neked, mint lánynak inkább a Kick Boxot ajánlom, de semmi baj nincs sem a Boxszal, sem a Thai Boxszal, mindegyik nagyon jó stílus, így azt kezd el, amelyik neked tetszik. A Thai Box lényegesen durvább, mint a Box, a Kick Box pedig ahogy hallottam, Magyarországon eléggé satnya oktatással van. Tehát ha igazán durva stílust akarsz, akkor Thai Box, Box és legvégül a Kick Box. Én is ebben a sorrendben ajánlom őket. De ezt neked kell eldönteni, hiszen azt kell csináld, amit a legjobban szeretsz és tetszik.
Nálunk is vannak lányok, semmi gond nincs ezzel. Sőt, még jobb is, ha nem csak férfi társaság van.
A technikák között van különbség. Ütés, rúgás, térdelés, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!