Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szoktatok szellenteni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok szellenteni a párotok előtt?

Figyelt kérdés
Sosem voltam együtt senkivel, és nagyon úgy néz ki hogy egy férfi akivel beszélgetünk lesz szex. IBS-em van, ami elég erős gátlásokat okozott, elmúltam 30, nem szeretnék bántó kommenteket. Tudom h természetes dolog de sztem nálam sajnos betegség miatt több. Félek h látni se akar utána, nyilván az ember moderálja magát de ezt nem lehet visszatartani. Meg egy tartós kapcsolatban más de az elején ha csak nála alszom :/ mert általában reggel a ciki, az éjszakák után, na eddig egyedül a saját ágyamban nem zavart eszembe se jutott igy éltem, de most bevillant hogy ez vele más.
tegnap 16:04
 1/10 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem irni h nem a szag a probléma inkabb a hang...bár tudom nem rózsaillatú.:/ röhögni ér :D
tegnap 16:07
 2/10 anonim ***** válasza:
Mondjuk első randin ne aludj nála reggelig. Randi, szex, aztán haza. Ez mehet többször is, ha majd megkér, hogy maradj nála aludni is, ne csak dugni, akkor mondd el neki hogy mi van.
tegnap 16:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Én ha ilyen csajjal lennék, tudni akarnám, jobb elkerülni a kellemetlenséget. Mármint jobb tudni, hogy ilyen gond van és könnyebb kezelni. Az első oké, második, de ha 1 órán belül 10 van, az esélyes, hogy nagyon fel van fúvódva...inkább tudni akarnám ezt a problémát.

Amúgy ez még nem a világ vége, ha mondjuk nem csak puki lenne, hanem más is, az már neccesebb lenne :D

tegnap 16:23
 4/10 anonim ***** válasza:
Persze, ez csak a kapcsolat hosszától függ.
tegnap 17:17
 5/10 anonim ***** válasza:
persze
tegnap 17:21
 6/10 anonim ***** válasza:
Egyszerűen add elő neki úgy, ahogy van. Te felszabadultabb leszel, ő pedig tisztában lesz vele, hogy ez nálad bármikor is normális.
tegnap 19:02
 7/10 anonim ***** válasza:
Hasonló problémám van (Férfi). Amíg csak keresgéltem, igenis zavart a dolog, de a feleségem már ismer, és ebből adódóan már 40 éve együtt vagyunk. Különben az előttem szólóknak igazuk van. Minél előbb tisztázott a helyzet, annál előbb találsz megértő társat magadnak.
tegnap 19:25
 8/10 anonim ***** válasza:

Amint lehet, mondd el, mert tudnia kell, és neked is kevésbé lesz kényelmetlen.

Én guténérzékeny vagyok - tudom, nem ugyanaz, de harmadik - már ottalvós - randin sikerült egy hiba és konkrétan a köv. napot a wc-n töltöttem. Nem kicsit volt kellemetlen, de ez van.

tegnap 21:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Hajaj
tegnap 23:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Először azt hittem, poén a kérdés, de így részletekbe beleolvasva, azt tudom mondani mint a többiek, minél hamarabb tud róla a másik fél annál jobb.
ma 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!