Lányok, ti sokszor szoktatok szellenteni a párotok/férjetek előtt?
Figyelt kérdés
ápr. 19. 17:07
2/7 anonim válasza:
Miért fontos, hogy a férj csak másodikként engedheti ki?
5/7 anonim válasza:
Nincs válasz mert a nők nem finganak, ha mégis akkor vattacukor illatút sziporkákkal.
6/7 anonim válasza:
Nem szaladgálunk ki a wc-re, másik helyiségbe ha épp úgy alakul és jön a puki, teljesen életszerűtlen szerintem. Normálisan étkezünk, nincs semmi emésztőszervi bajunk, így azért nem fingással telik az egész nap. Ha babos, lencsés, káposztás kaját eszünk, pláne ha úgy alakul és több nap egymás után, akkor előfordul nyilván, előtte/utána mondjuk, hogy bocsi és ennyi. A direkt recsegve fingás más kategória, de az nálunk sem szokás.
7/7 anonim válasza:
Nekem külön kéri , hogy fingjak előtte vagy a szájába.. most is tojásos babot ettem ☠️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!