Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok szellenteni a párotok előtt?
Ha igen kb menyi idő után mertétek megejteni az elsőt?
Kort és nemet is írjatok légy szíves!
Direktben nem. Mikor rosszul voltam hasmenés ilyesmi előfordult de úgy vagyok vele a betegség miatti nem számít. Szórakozásból nem fingunk egymás orra alá.
31N
Igen.
Onnantól, hogy együtt élünk kb. Egyszer véletlenül kicsúszott, akkor röhögtünk rajta egy jót, aztán onnantól nem feszélyeztük egymást. Én is szeretném, ha jól érezné magát velem és kényelmesen élne az otthonunkban úgy, hogy otthonként tekint rá. Márpedig az ember az otthonában szokott fehérneműben flangálni, kócosan-nyúzottan létezni és anyagcserét folytatni is.
Én nem bírnám elnézni, hogy egész nap felfújódunk a saját agybajunk miatt vagy hogy az ajtóba járunk ki fingani. Az is furcsa, mikor néhány ember megterít a szarnak, hogy ne hallja a párja a csobbanást. Számomra ezek nevetséges dolgok. Nem kell gusztustalannak lenni szándékosan, de ne tegyünk már úgy, mint aki nem folytat anyagcserét... Nekem nincsenek ilyen babaházas elvárásaim egy kapcsolatban és én sem szeretném, ha felém lennének (például hogy nem lehet 3 napos borosta sem a lábamon vagy muszáj otthon szép ruhában lennem). Számomra a fing-dolog is ez a kategória.
25N 28F
Jobb kint, mint bent :D
Mint Shrek a párjával: fürdenek a dézsában, közben nagyokat finganak és nevetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!