Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktatok fingani a párotok előtt? 22/L
Ennél nagyobb gondom sose legyen :)
Olyankor elvonulok és kész. Vagy ráfogom a kutyára :)
Teljesen normális, hogy a kapcsolat elején nem fingasz a párod előtt. De amikor már együtt éltek, akkor elkerülhetetlen.
Nem kell azt szégyelni.
Inkább az jöjjön ki, mint a körzeti orvos :)
En most ket eve vagyok együtt baratnömmel es 1,5 eve lakunk együtt.
Mi sem fingunk egymas elött (ugyanugy elözö 5 evig tarto kapcsolatomban).
En valahogy tiszteletlensegnek ereznem elötte. Meg mindig veszem a faradtsagot, hogy kimenjek, ha mar nem birnam visszatartani. Nem kerdezi meg, hogy miert, de szerintem ez esetben nem lennek öszinte hozza es kitalalnek valami ürügyöt.
Persze, megertem azt az allaspontot, hogy termeszetes, meg miert ne egymas elött, ha nagy a szerelem stb. De en magamra nezve igenytelensegnek es figyelmetlensegnek tartanam. Ugyanugy, ahogyan egyesek egy parkapcsolatban egyre hanyagabban öltözködnek, tisztalkodnak, en ezt is valahogy ellaposodasnak erzem.
Ha olykor kikerülhetetlen, hogy egy furfangos galamb megis megtalalja utjat a szabadsagba, akkor az egyik nevet, a masik elpirul, mire mindketten nevetnek, de utana az örök felejtes homalyaba vesz... egyszerüen elillan ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!