Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok szellenteni a párotok előtt?

Figyelt kérdés

Ha igen kb menyi idő után mertétek megejteni az elsőt?

Kort és nemet is írjatok légy szíves!

2021. nov. 13. 10:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%

Nálunk ez nem tabu. Nem lehet tabu. Egészségesen és mindenféle feszélyezettség nélkül élünk egymás mellett. Hús-vér emberek vagyunk.

40F

2021. nov. 13. 13:26
 12/18 anonim ***** válasza:
90%

Nálunk sem tabu. Azért a párom, mert elfogadom ezt is.

32/N

2021. nov. 13. 13:38
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

Nem azért "terítek meg a szarnak", hogy ne hallják a csobbanást!!

Sajnos, vannak olyan wc-k, amibe ha jó kemény pottyan bele, akkor felfröccsen és összeken. Ez nem úri hóbort, hanem ügyelek a higiéniára!!!

Akinek ez furcsa, szerintem az igénytelen!

Bármennyire is hihetetlen férfiként írom le mindezt!

Egyébként a szellentést illik a wc-ben/mosdóban/szükség esetén fürdőszobában egyedül végezni, mert ott és úgy nem szégyen, de ha véletlenül kicsúszik valakinek, nem illik észre venni!

2021. nov. 13. 18:53
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Persze, számomra az lenne a furcsa, ha előtte is vissza kéne tartanom. Egyikünk sem tulajdonít neki jelentőséget, teljesen természetes dolog. Számomra abba, hogy teljesen megbízom a páromban, és nincs köztünk semmi tabu, ez is beletartozik. Nem emlékszem pontosan, hogy mennyi idő után történt sajnos az "első". :D (27/N)
2021. nov. 13. 21:22
 15/18 anonim ***** válasza:

13

Ezeket a dolgokat konkrétan ezzel az indoklással olvastam itt meg az asszonysutyorgó nevű szennycsoportban, szóval fölöslegesen magyarázod, ha a gazdája már megtette.

2021. nov. 13. 22:15
 16/18 anonim ***** válasza:
Ez most már érdekel... hogy kell megteríteni a 💩-nak? 🧐
2021. nov. 14. 13:37
 17/18 anonim ***** válasza:
96%

Arra gondol, mikor nem lapos öblítésű, hanem csobogó mély öblítésű a WC és a delikvens a WC papírral eltakarja a vizet, hogy ne csobogjon.

Én is azzal értek egyet, aki ezt higiéniai okokból teszi. Kevés undorítóbb dolog van a világon, mint mikor a szaros víz felcsobban. Arról nem is beszélve, hogy a nőknek ez mennyire fertőzés veszélyes. Nem is értem miért használják ennyien.

Ettől még van aki tényleg az "akusztika" miatt teszi. Sokaknál a kakilás gondot okoz a másik füle hallatára.

2021. nov. 14. 13:42
 18/18 anonim ***** válasza:
Hát igen. Van aki kajak megterít a szarnak, és még a wc-be is szégyelli a fingást. Az ilyen embereket nem értem én sem 😀🙂
2022. márc. 19. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!