Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok szellenteni a párotok előtt?
Ha igen kb menyi idő után mertétek megejteni az elsőt?
Kort és nemet is írjatok légy szíves!
Nálunk ez nem tabu. Nem lehet tabu. Egészségesen és mindenféle feszélyezettség nélkül élünk egymás mellett. Hús-vér emberek vagyunk.
40F
Nálunk sem tabu. Azért a párom, mert elfogadom ezt is.
32/N
Nem azért "terítek meg a szarnak", hogy ne hallják a csobbanást!!
Sajnos, vannak olyan wc-k, amibe ha jó kemény pottyan bele, akkor felfröccsen és összeken. Ez nem úri hóbort, hanem ügyelek a higiéniára!!!
Akinek ez furcsa, szerintem az igénytelen!
Bármennyire is hihetetlen férfiként írom le mindezt!
Egyébként a szellentést illik a wc-ben/mosdóban/szükség esetén fürdőszobában egyedül végezni, mert ott és úgy nem szégyen, de ha véletlenül kicsúszik valakinek, nem illik észre venni!
13
Ezeket a dolgokat konkrétan ezzel az indoklással olvastam itt meg az asszonysutyorgó nevű szennycsoportban, szóval fölöslegesen magyarázod, ha a gazdája már megtette.
Arra gondol, mikor nem lapos öblítésű, hanem csobogó mély öblítésű a WC és a delikvens a WC papírral eltakarja a vizet, hogy ne csobogjon.
Én is azzal értek egyet, aki ezt higiéniai okokból teszi. Kevés undorítóbb dolog van a világon, mint mikor a szaros víz felcsobban. Arról nem is beszélve, hogy a nőknek ez mennyire fertőzés veszélyes. Nem is értem miért használják ennyien.
Ettől még van aki tényleg az "akusztika" miatt teszi. Sokaknál a kakilás gondot okoz a másik füle hallatára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!