Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiak először csak szexet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak először csak szexet akarnak?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok a férfiak mindig csak szexet akarnak egy nőtől aztán ha minden ok lehet több is? Persze azon túl aki komolyan kajtatja a párkapcsolatot mert családot akar meg gyerekeket....
dec. 27. 19:06
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Ez borzasztó, hogy gondolhotja az a ronda férfi, hogy csak úgy azt a szörnyű szexet akarja.
dec. 27. 19:07
 2/8 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem értem miből gondolod h negatív értelemben kérdeztem🤣
dec. 27. 19:12
 3/8 anonim ***** válasza:

Igen.

Bár tralálkoztam már olyan nővel, akit első látásra feleségül vettem volna.

dec. 27. 19:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Aki nagyon komolyan érdekel emerként, azt nem akarom rögtön lepedőre teperni, sőt, megvártam, míg fordítva történik. Csak azzal volt hamar szex, akivel kölcsönösen tudtuk, hogy nem házastársulni készülünk.
dec. 27. 19:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én elöbb kapcsolatot kerestem
dec. 27. 19:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet általánosîtani. A többségük kapcsolatot szeretne.
dec. 27. 19:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, vagy legalábbis nagyon sokan nem így vannak vele. A férfiak is emberből vannak, igénylik a társat, tudnak hátsó szándék nélkül, emberileg közeledni egy nőhöz, és előfordulhat velük, hogy beleszeretnek valakibe, akibe nem hitték, hogy fognak (nem, nem feltétlenül csak szex után).
dec. 27. 20:29
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nézd...

Ha első alkalommal a csaj is belemegy és első alkalommal már szexelünk is akkor a nő is akarja...szóval hol a probléma? :)

Ez mind a 2 félen múlik.

Lehet az 2 hét múlva vagy 1 hónap.

Ha megéri a nő akkor érdemes várni

dec. 27. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!