Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiak először csak szexet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak először csak szexet akarnak?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok a férfiak mindig csak szexet akarnak egy nőtől aztán ha minden ok lehet több is? Persze azon túl aki komolyan kajtatja a párkapcsolatot mert családot akar meg gyerekeket....
tegnap 19:06
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Ez borzasztó, hogy gondolhotja az a ronda férfi, hogy csak úgy azt a szörnyű szexet akarja.
tegnap 19:07
 2/8 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem értem miből gondolod h negatív értelemben kérdeztem🤣
tegnap 19:12
 3/8 anonim ***** válasza:

Igen.

Bár tralálkoztam már olyan nővel, akit első látásra feleségül vettem volna.

tegnap 19:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Aki nagyon komolyan érdekel emerként, azt nem akarom rögtön lepedőre teperni, sőt, megvártam, míg fordítva történik. Csak azzal volt hamar szex, akivel kölcsönösen tudtuk, hogy nem házastársulni készülünk.
tegnap 19:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én elöbb kapcsolatot kerestem
tegnap 19:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet általánosîtani. A többségük kapcsolatot szeretne.
tegnap 19:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, vagy legalábbis nagyon sokan nem így vannak vele. A férfiak is emberből vannak, igénylik a társat, tudnak hátsó szándék nélkül, emberileg közeledni egy nőhöz, és előfordulhat velük, hogy beleszeretnek valakibe, akibe nem hitték, hogy fognak (nem, nem feltétlenül csak szex után).
tegnap 20:29
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nézd...

Ha első alkalommal a csaj is belemegy és első alkalommal már szexelünk is akkor a nő is akarja...szóval hol a probléma? :)

Ez mind a 2 félen múlik.

Lehet az 2 hét múlva vagy 1 hónap.

Ha megéri a nő akkor érdemes várni

tegnap 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!