Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Kiábrándító lenne, ha a partnereteknek szőrös lenne a puncija amikor először kerül sor szexre?
Figyelt kérdés
febr. 16. 16:46
1/26 anonim válasza:
Nekem nem. Nyilván ne legyen túl nagy sövény rajta, de igazából, ha az lenne is, az se lenne kizáró ok, elég könnyű segíteni rajta. Bár ennyi bajom lenne egy nővel. 😅
2/26 anonim válasza:
Mennyire?
Nekem pl a teljesen természetes érintetlen punciszőr a legizgatóbb.
3/26 anonim válasza:
Nekem pl. tetszik a szőrös punci, kimondottan izgat, ha nem kislányos, de ebben azért szerintem nem a többség véleményét képviselem, szerintem jobb, ha rendben tartod, és nincs bozót.
Nyalni mondjuk szőrös puncit nem annyira jó, már csak ezért is jobb, ha legalább rövidre vágod.
31F
5/26 anonim válasza:
Engem nem zavar,inkább a kinézete számít nekem.
6/26 anonim válasza:
Dehogy lenne baj.., bár már szerintem nem vagyok a korosztályod.
8/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
#6 Hány éves vagy?
febr. 16. 17:33
9/26 anonim válasza:
Ha nem rojtos akkor felőlem lehet szőrös. Max nem nyalom ki.
10/26 anonim válasza:
Nem zavarna, bár nyalni jobb, ha nem bozótvágóval kell...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!