Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azok akik szerint a telt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok akik szerint a telt nőkre nincs kereslet erről mit gondolnak: 166 cm 110 kg 26 éves és a rosszlányokon hirdet?

Figyelt kérdés
tegnap 14:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%

Mindenkire van kereslet. Nem mindenkire egyforma, de 18-tól 98-ig, 40kg-tól 400kg-ig, törpéktől az amputált végtagúakig MINDENKIRE izgul valaki.

A 166cm és 110kg semmilyen szempontból sem extrém. Sok sikert neki, remélem sok pénzt keres.

tegnap 14:13
 2/12 anonim ***** válasza:
81%

Szép vastag comb, brutális segg. Ez kell a magamfajtának.

....ez is ☝️

tegnap 14:15
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én igaz hogy 10 centivel majdnem nagyobb vagyok, de ugyanúgy érdeklődnek irántam a pasik. És igen mi még nem vagyunk extrém kategória
tegnap 14:40
 4/12 A kérdező kommentje:
oké de sokan mondják hogy jaj hát nem kellenek szóval pont hogy igen még fizetnek is értük de a pasik ugyan ilyen adottságokkal semmit nem érnek sőt dagadt ....kivéve ha van pénze mert akkor macika szóval ennyire fair a nemek közötti eltérés. De azért a nők mennyire rossz helyzetben vannak
tegnap 14:55
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Itt most szexről van szó pénzért, és nem párkapcsolatról, ezt vegyük figyelembe erősen. Szóval a hirdetőnek üzleti partnerei lesznek, és nem párkapcsolata.
tegnap 15:00
 6/12 anonim ***** válasza:
29%
A telt és a kövér nem ugyanazt jelenti.
tegnap 15:24
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

"De azért a nők mennyire rossz helyzetben vannak"

Én nem nevezném jó helyzetnek, amikor annyit tudsz felmutatni, hogy még akad néhány totál kiéhezett félfogyaték tróger, aki hajlandó egy kis zsebpénzért beléd maszturbálni.

tegnap 16:02
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te most azt irigyled, hogy vannak pasik, akik fizetnek neki a szexért?

Biztos akadna olyan faszi, aki neked is fizetne, ha hirdetnéd magad.

tegnap 16:42
 9/12 anonim ***** válasza:

Mindenre van igény. És piaci rés

Lehet hogy nem annyira az ügyfél mint egy tökéletes testű amazon csajszinak

De van annyi érdeklődő h megérje neki hirdetni ...

N

tegnap 17:07
 10/12 mikeXxX ***** válasza:
Ahol sz@r van ott veréb is 🤣🤣🤣!
tegnap 18:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!