Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, felizgat ha egy pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, felizgat ha egy pasi izmos, kockahasa van?

Figyelt kérdés

dec. 27. 12:52
 1/9 anonim ***** válasza:
68%

Nem, a kifejezetten nagyon izmos pasik meg taszítóak számomra.

Főleg sokan nem natúrba nyomják, aztán vagy összement a cerka, vagy nem működik.

Egy olyan pasi aki fizikai munkával szerzi meg az alkatát, vagy valódi sporttal, az sokkal esztétikusabb, mint az "edzőtermi patkányok" (hogy magyarul írjam).

Plusz a legtöbb izomkolosszus izma hasztalan, mert csak egy adott gyakorlatra alkalmas és a való életben használhatatlan, szó szerint csak gátolja őket. Nem tudnak normálisan mozogni, a hátukat megérinteni, de még a nőit sem nagyon a fentebbi problémák okán.

Szóval jobb egy normális pasi, mint egy izomkolosszus, ha meg valaki csak az izmával próbál csajozni az nem véletlen nem tud becsajozni, vagy olyanokat fog ki amilyeneket.

dec. 27. 12:55
 2/9 anonim ***** válasza:
55%
Igen nagyon😍
dec. 27. 12:56
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
Nem rúgnám le magamról, de a szőrös, mackós pocakot jobban szeretem.
dec. 27. 12:58
 4/9 anonim ***** válasza:
24%
Tetszenek a testépítők, cseresznyemagnyi golyókkal.
dec. 27. 13:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha 80kg felett van és úgy kockahas az bejön.
dec. 27. 16:23
 6/9 anonim válasza:
100%
Nekem tetszik, de ilyen téren nincsenek nagyon elvárásaim. Akár az sem baj ha kicsit husisabb és van egy kis hasa az illetőnek. Csak az a lényeg hogy egészséges legyen. :)
dec. 31. 02:24
 7/9 anonim ***** válasza:
51%
Én pont ilyen vagyok. A lányoknak kevés az izom és hogy kockahasa legyen. Azon kívül ápoltnak, értelmesnek kell lenned. Azért senki nem fog kefeküdni veled, mert villantasz egy kockahasat.
jan. 2. 16:29
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen :)
jan. 2. 17:05
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én sokáig azt hittem, hogy az jön be. Aztán találkoztam egy fiúval, aki nem volt különösebben edzett, és teljesen odáig voltam érte (ma már a férjem)
jan. 2. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!