Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, felizgat ha egy pasi izmos, kockahasa van?
Figyelt kérdés
dec. 27. 12:52
1/9 anonim válasza:
Nem, a kifejezetten nagyon izmos pasik meg taszítóak számomra.
Főleg sokan nem natúrba nyomják, aztán vagy összement a cerka, vagy nem működik.
Egy olyan pasi aki fizikai munkával szerzi meg az alkatát, vagy valódi sporttal, az sokkal esztétikusabb, mint az "edzőtermi patkányok" (hogy magyarul írjam).
Plusz a legtöbb izomkolosszus izma hasztalan, mert csak egy adott gyakorlatra alkalmas és a való életben használhatatlan, szó szerint csak gátolja őket. Nem tudnak normálisan mozogni, a hátukat megérinteni, de még a nőit sem nagyon a fentebbi problémák okán.
Szóval jobb egy normális pasi, mint egy izomkolosszus, ha meg valaki csak az izmával próbál csajozni az nem véletlen nem tud becsajozni, vagy olyanokat fog ki amilyeneket.
3/9 anonim válasza:
Nem rúgnám le magamról, de a szőrös, mackós pocakot jobban szeretem.
4/9 anonim válasza:
Tetszenek a testépítők, cseresznyemagnyi golyókkal.
5/9 anonim válasza:
Ha 80kg felett van és úgy kockahas az bejön.
6/9 anonim válasza:
Nekem tetszik, de ilyen téren nincsenek nagyon elvárásaim. Akár az sem baj ha kicsit husisabb és van egy kis hasa az illetőnek. Csak az a lényeg hogy egészséges legyen. :)
7/9 anonim válasza:
Én pont ilyen vagyok. A lányoknak kevés az izom és hogy kockahasa legyen. Azon kívül ápoltnak, értelmesnek kell lenned. Azért senki nem fog kefeküdni veled, mert villantasz egy kockahasat.
9/9 anonim válasza:
Én sokáig azt hittem, hogy az jön be. Aztán találkoztam egy fiúval, aki nem volt különösebben edzett, és teljesen odáig voltam érte (ma már a férjem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!