Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatban, egy éjszakás kalandokban a pénisz méret fontosabb, vagy a pasi kinézete?
Nem érdekel a szerelem és rendes kapcsolat, házasság sem ezzel ne gyertek.
Viszont lányok gondolkodjatok egy full sportos C Ronaldo testű csávót cuppantotok le szivesebben kicsi pélóval illetve egy macis szőrös csávót 18-as farokkal?
Szép pasi kis farokkal: mint egy Ferrari Trabant motorral.
Lecuppantani jó lehet a kicsi, de az egyéjszakás SEM arról szók, hogy csak ő élvezkedik.... bocs.
Szerencsére nem csak ez a két véglet van. Én egy átlagos pasit tartok kellemes farokkal, jó személyiséggel.
19L
figyelj, én voltam olyan bomba csajjal egyéjszakázni, aki úgy szopott mint egy rossz porszívó. Életem legrosszabb szexe volt, alig vártam, hogy vége legyen.
Nem lehet a szex minőségét úgy megítélni, hogy mi mekkora. Millió alkalom van, hogy csődöt mond a tökéletes test és a tökéletes pénisz. Zsákbamacska
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!