Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alkalmi/egy éjszakás kapcsolatokban valóban lesz orgazmusuk a nőknek?
Én is lány vagyok,sosem volt még alkalmi kapcsolatom. Pl nekem nincs hüvelyi orgazmusom,csak klitorális. Most egy egyéjszakás alkalmával tényleg annyira érdekli a pasit a random csaj hogy veszi a fáradságot arra hogy a lány is elélvezzen? De ha meg nem,akkor meg minek csinálják az emberek?
Bocsi ha hülye kérdés,remélem sokan válaszoltok
Hát ha csak úgy összeszedsz valakit buliban vagy akárhol, akkor abból neked nem sok jó lesz.
De pl ha valakivel előre tervezel akkor persze, hogy lehet.
nekem fontos, hogy legyen, mert az együttlét csúcsa, amikor a lány elélvez a kezeim között. S ha csiklóval érjük el, akkor legyen :)
43/F
Én alkalminál is figyelek a nőre, hogy jó legyen neki.
Ez ilyen férfi büszkeség nálam.
Ha hüvelyi orgazmusa nincs, mert ugye sok nő képtelen rá.
Akkor is a minimum, hogy élvezésig nyalom a punciját. 😉
F
McDonaldsban este 10 után valóban esznek az emberek desszertnek fagyit?
Van aki igen, jó esetben ha szerencsés, van aki nem. De alapvetően kuv#&@'r@ nem a McDonalds-on meg az este 10 órán múlik.
Amúgy miért, te nem orgazmusért egyéjszakázol? Nem az orgazmustért teszel mindent... pl teszel ki gyökér kérdéseket
"Most egy egyéjszakás alkalmával tényleg annyira érdekli a pasit a random csaj hogy veszi a fáradságot arra hogy a lány is elélvezzen?"
Pasitól függ, nem egyformák.
Így van ahogy legtöbben írták, a férfitól és a nőtől is függ, és alkalomtól is.
Pl. volt olyan is, hogy a barátnőm kissé felizgult egy kis bulizás közben, kimentünk a szabadba szexelni, de mondta csak dugjam meg majd leszop, de Ő elélvezni nem akar, mert nem is tudna csak ágyban csikló izgatással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!