Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyedülálló anyaként miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló anyaként miért nehéz kapcsolatot tálalni?:)

Figyelt kérdés

Nekem igazság szerint még egy alkalom se jön össze más is van így ezzel?

26L

tegnapelőtt 21:58
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
34%
Akkor mutass képet, vagy kamu. Sok minden lehet, elképzelhető, hogy van valami defekted, vagy fura dolog a gesztusaidban, szokatlan hangszín vagy hanghordozás is tud kiábrándító lenni. Esetleg korábban rossz előélet, falu ribije voltál stb. és fülest kapnak erről a férfiak. Qrva aok minden lehet.
tegnapelőtt 23:36
 22/37 anonim ***** válasza:
100%

A gyerek nagyon megnehezíti: ha kicsi, akkor azért, ha még már kezd tinivé válni, akkor meg azért.

Én próbálkoztam elvált nővel, egy lánya volt. Egész abszurd módon próbált elüldözni, szemtelenkedni. Persze az anyja nem szólt rá, én meg talán nem kezeltem jól. Végül az anyja ghosztingolt.

Szóval van egy ember, akivel meg kell ismerkedni, barátsàgot kötni, bizalmat építeni. Majd ott van a gyerek, akivel ez még 2-3x nehezebb.

Megértem, ha valaki nem akar ebbe belevágni...

tegnapelőtt 23:41
 23/37 anonim ***** válasza:
95%
Lehet, hogy serto de a 21-esnek van igaza. 25 eves egy gyermekes anya vagyok, stabil kapcsolatban de meg igyis probalnak kikezdeni velem egyejszakasra vagy epp randira hivni. Szamomra hihetetlen furcsa ez, de ebbol kiindulva nem mindenkinek gond a gyerek ( sokaknak meg a ferj se 😂).
tegnapelőtt 23:55
 24/37 anonim ***** válasza:
90%
Mert ilyenkor már nem a pali lesz a legfontosabb egy nő életében, hanem a gyerek. Persze ez érthető. Emiatt pedig sok pasinál offos egy ilyen nő megint csak érthető módon. Ez viszont nem jelenti azt, hogy nem jöhet össze egy normális pasival csak azt, hogy gyerekkel szűkültek a lehetőségeid.
tegnap 00:08
 25/37 StevenUp ***** válasza:
100%
Nálam az, hogy borsodi vagy az nagyobb redflag mint a gyerkőc 😀 kevés nem borsodi embernek van kifejezetten jó tapasztalata arról a környékről 😀
tegnap 00:19
 26/37 anonim ***** válasza:
64%
Borsodi...az élet habos oldala. 🤣
tegnap 00:20
 27/37 A kérdező kommentje:
Borsod sorsod😂😂😂🤣
tegnap 00:23
 28/37 anonim ***** válasza:
91%
A gyerek nem lenne gond, de a borsodi nőkről rossz emlékeim vannak. Főleg a múcsony környékiekről. :)
tegnap 00:28
 29/37 A kérdező kommentje:
Miskolc felé vagyok 😇
tegnap 00:31
 30/37 anonim ***** válasza:
69%

mert a gyereket a faszi csak megcsinálni képes... gyerek meg nem kell neki a kapcsolatba.. úgy már nehéz bszni..

(bocs, elvesztettem minden bizalmamat feléjük, a remény szikrája is fagyos)

tegnap 02:42
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!