Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló anyaként miért nehéz kapcsolatot tálalni?:)
Figyelt kérdés
Nekem igazság szerint még egy alkalom se jön össze más is van így ezzel?
26L
tegnap 21:58
1/32 anonim válasza:
Lehet messze laksz mindentől, vagy olyan a személyiséged.
Meg persze lehet 10001. kamu kérdés.
2/32 anonim válasza:
Mert senkinek se kell a gyerek.
Gyerek = nyűg
3/32 anonim válasza:
Nehéz, de nem lehetetlen. Én is keresgetek egy normális partnert, de mindenki messze van tőlem, persze nem adom fel, keresgetek tovább. 44 F
4/32 anonim válasza:
Mert kevesen hajlandóak más gyerekét elfogadni, főleg ilyen fiatalon. Meg a hozzá tartozó ex partnert.
6/32 anonim válasza:
Nem tudom hány gyerkőc van, de ne add fel, a volt feleségemnek 3 volt mikor megismertem.
7/32 A kérdező kommentje:
1 gyerkőc:)
tegnap 22:07
8/32 anonim válasza:
Találsz ha kitartó vagy, gyerekkel nehéz. Gondolom nem Somogyból keresel.
9/32 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy a gyerek lenne a gond. Engem biztos nem zavarna ha amúgy minden más rendben.
36/f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!