Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi volt a legkellemetlenebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legkellemetlenebb szexuális élményed?

Figyelt kérdés
dec. 28. 00:15
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
92%
Amikor nem állt fel és a csaj ott tocsogott, elég gyenge első és utolsó randi.
dec. 28. 00:20
 2/21 anonim ***** válasza:
83%
Amikor a csajom közölte a végén, hogy kicsit kicsi.
dec. 28. 00:29
 3/21 Fragments of Fantasy ***** válasza:
78%
Amikor olyat tettek velem amit nem akartam.
dec. 28. 00:46
 4/21 anonim ***** válasza:
98%

Szerelmes voltam egy pasiba. Elvitt beszélgetni, autókáztunk. Persze egy félreeső helyen megálltunk. Aztán csók, tapi…

Bármit csinálhattam, nem állt fel neki. A végén lankadtan a szamba élvezett. Nagyon kellemetlen hazaút volt. Többet nem is találkoztunk.

dec. 28. 00:47
 5/21 anonim válasza:
97%

A partnerem volt felül én alul. Már az elején láttam, hogy kicsi neki de kívántam szóval nem érdekelt meg gondoltam jó lesz. Konkrétan annyira kicsi volt neki és lankadt hogy nem tudta betenni és semmit nem éreztem belőle.

Aztán tűzoltásképp mondtam neki hogy befejezem szájjal, ő elment én nem. Nem fejezte be se a kezével sem a szájával.

dec. 28. 01:00
 6/21 anonim ***** válasza:
42%
Az a válasz ér, hogy az összes?
dec. 28. 03:08
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Dugtam a prostit és beállított a családja. Nem nyitottak ránk, de a csaj megkért hogy játszam el hogy a pasija vagyok. 3 órát ott maradtam beszélgetni. Fura volt. De a csaj hálás volt mert kaptam tőle egy ingyenes randit másnap.
dec. 28. 06:36
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Vastag volt a pàrom farka, és feszített nagyon. Mikor mondtam neki hogy fáj, keményebben dugott
dec. 28. 08:28
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Egy fiu mondta hogy szexelne velem aztan még gondolta meg magat
dec. 28. 08:31
 10/21 anonim ***** válasza:
24%
Hazajött a dérje, de a nő azt mondta csak folytassam. Úgyhogy dugtam tovább úgy hogy a palija ott sírt melletünk egy székben ülve.
dec. 28. 08:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!